Yardım Kamera ayarları hakkında.

murat1806

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
note 13 pro+ 5g
Konular
2
Selamlar, iki tane çözemediğim ayar var telefonumda, birincisi ön kamerada. Avuç deklanşörü açık konuma getirmeme rağmen kameraya her girişimde tekrar kapalı konumda oluyor, her seferinde aktif konuma getirmem gerekiyor. İkincisi haritaları açtığımda konum otomatik olarak açılmıyor. Ayarlardan konumu uygulamayı kullanırken aç özelliği aktif. Daha önceleri hep samsung kullandım. Bu telefonu yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Hala alışma aşamasındayım.

brkkkkk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
brk
Cihazım
13 pro plus
Konular
19
Merhaba kameradaki ayarlardan ayarları koru bölümüne girip kamera modunu işaretleyip deneyebilirsiniz.
Harita uygulaması için uygulamanin üzerine basılı tutup ayarlarından verileri temizleyip tekrar uygulamaya girip ilk açılışta izin verebilirsiniz.

murat1806

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
note 13 pro+ 5g
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba kameradaki ayarlardan ayarları koru bölümüne girip kamera modunu işaretleyip deneyebilirsiniz.
Harita uygulaması için uygulamanin üzerine basılı tutup ayarlarından verileri temizleyip tekrar uygulamaya girip ilk açılışta izin verebilirsiniz.
Kamera ayarları bölümünde kamera modu işaretli zaten, kapatarak denedim, tekrar işaretleyerek denedim sonuç aynı, kameraya her girdiğimde avuç deklanşörü off konumunda oluyor.
Harita uygulaması için de aynı şey geçerli. Ön belleği ve tüm verileri temizleyip konum izinlerini her türlü şekilde denememe rağmen yine değişen bir şey olmadı.

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
26
harita izni için; uygulama ayarlarında kullanılmayan izinleri geçici olarak durdurun ayarı var belki onu kapatırsanız düzelir.

murat1806

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
note 13 pro+ 5g
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nostradamus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Zirkon
Konular
1
Selamlar, iki tane çözemediğim ayar var telefonumda, birincisi ön kamerada. Avuç deklanşörü açık konuma getirmeme rağmen kameraya her girişimde tekrar kapalı konumda oluyor, her seferinde aktif konuma getirmem gerekiyor. İkincisi haritaları açtığımda konum otomatik olarak açılmıyor. Ayarlardan konumu uygulamayı kullanırken aç özelliği aktif. Daha önceleri hep samsung kullandım. Bu telefonu yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Hala alışma aşamasındayım.
Şimdi baktım bende de aynı

Üst Alt