Soru Kafam çok karışık lütfen bakarmıısnızz

AndroKiller

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
s3 mini
Konular
42
selamun aleyküüm arkadaşlar mi8SE almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum olacak
cihazı sıfır satanlar var kayıtlı vsvs yani romu düzgünmü g sıkıntı çıkarmı ilerde
birde kayıtlı vs diyolar bunun evrak belge vsvs bi sorgulama şekli varmıdır

sorularım bunlar arkadaşlar en çok kafama takılan global çin mevzusu şimdi global bir cihaz alsam rom atmama falan gerek varmı düzgün çalışırmı yani

Son düzenleme:

AndroKiller

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
s3 mini
Konular
42
Evet mi 8 mi 8 lite ve mi 8 Explorer edition global versiyonu vardır
saolun hocam valla okadar kafam karışıktı note 6 pro giriş seviyesi gibi geldi global falan ama uzun vadede iyi değil vcihaz en iyisi biraz bekleyip mi8 128gb çakmak efsane güzel telefon global olduğunu söylediğinizde içim rahatladı mi8se nin eu romuyla uğraşılmaz mi8 iyidir :D

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ben pocophone öneririm size
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saolun hocam valla okadar kafam karışıktı note 6 pro giriş seviyesi gibi geldi global falan ama uzun vadede iyi değil vcihaz en iyisi biraz bekleyip mi8 128gb çakmak efsane güzel telefon global olduğunu söylediğinizde içim rahatladı mi8se nin eu romuyla uğraşılmaz mi8 iyidir :D
Rica ederim hocam hayırlı olsun şimdiden alacağınız her xiaomi cihaz sizi tatmin eder çevremde mi 8 mi 8 se kullanan ve ben pocophone kullanan biri olarak hiç birinin sizi üzeceğini düşünmüyorum sadece hepsinin farklı durumları var hayırlı olsun şimdiden

Oyla:
Üst Alt