Yardım kaçak telefonda telefonu yeniden başlatınca Bluetooth cihazları siliniyor

buramk12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
musdova
Cihazım
galaxy s10
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
a
Telefon Modeli
galaxy s10
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba, cihazım galaxy s10 telefonu birkaç gün önce aldım. telefonu açtığımda magisk yüklüydü ne olduğunu bilmeden sildim. geçen gün saatimi telefona bağladığımda telefonu ne zaman yeniden başlatsam saatin bağlantısı kopuyor ve tüm bluetooth cihazları siliniyor. eskiden redmi note 11pro kullanıyordum o da kaçaktı ancak hiç böyle sıkıntılar yaşamadım. bu durumu nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?

neden miui forumuna yazıyorsun derseniz de diğer forumlarda birkaç kez konu açtım ancak cevap veren bile olmadı.

flankes21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
12
Magisk root demek telefonu rootlu halde kalmışsın fabrika ayarlarına sıfırla düzelir

Oyla:

buramk12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
musdova
Cihazım
galaxy s10
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk root demek telefonu rootlu halde kalmışsın fabrika ayarlarına sıfırla düzelir
telefoncu eleman sıfırlanınca imei gider dedi. eski telefonumda olmuyordu oyle bir sey ama bilmiyorum

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
merhaba, cihazım galaxy s10 telefonu birkaç gün önce aldım. telefonu açtığımda magisk yüklüydü ne olduğunu bilmeden sildim. geçen gün saatimi telefona bağladığımda telefonu ne zaman yeniden başlatsam saatin bağlantısı kopuyor ve tüm bluetooth cihazları siliniyor. eskiden redmi note 11pro kullanıyordum o da kaçaktı ancak hiç böyle sıkıntılar yaşamadım. bu durumu nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?

neden miui forumuna yazıyorsun derseniz de diğer forumlarda birkaç kez konu açtım ancak cevap veren bile olmadı.
Magisk APK uygulamasını yükleyip kontrol edin.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Tamam seçeneği çıkmıyor mu ekranda, devam edeceğiniz seçenek yok mu?

Oyla:

buramk12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
musdova
Cihazım
galaxy s10
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam seçeneği çıkmıyor mu ekranda, devam edeceğiniz seçenek yok mu?
Magisk APK uygulamasını yükleyip kontrol edin.
devam diyorum kurtarma modu falan diyor yine devam diyorum doğrudan yükleme(önerilir) diyor
daha ilerisine gitmeye korktum forumda bu şekilde yapan birinin telefonu açılışta logoda kalmış onu gördükten sonra iyice korktum.

Oyla:

wekowia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
wekil çakır
Cihazım
s10e g970f
Konular
0

reis vallaha sende root kalmış büyük ihtimalle telefonunda twrp olabilir twrp(twrp tuş kombinasyonu bixby+ses açma+güç tuşu)

bilgisayarın varsa magisk.zip dosyasını indirip yeniden flaşlar mısın telefonuna imei atmışlar

"not olarak ekliyeyim: samsung olduğu için hiçbir sıkıntı olmaz stock rom atarak tekrar temiz haline getirirsin(knox sayacı var sıkıntı çıkarıyor biraz)"

(kendimde deneyimledim bir kaç şey o yüzden bilgilendirme yapmak istedim)

Ekli dosyalar

• Magisk-v27.0.zip
    11,9 MB · Görüntüleme: 3
Oyla:
Üst Alt