Yardım Kaçak redmi note 12 pro 5g telefonum güncelleme almıyor

ismet miraç

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmet miraç
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
3
Cihaz da fake rom mevcut güncelleme almaz eğer direnç değeri 82k ise kilidi açabilirsiniz numaralar silinmaz.
82k olup olmadığını ise nfc çalışıyor mu çalışmıyor mu onun sonucun da kontrol edebilirsiniz çalışıyorsa 66k çalışmıyor ise 82K takılmıştır.

Kilidi açabilir iseniz HyperOS yükleyin güncellemeler gelecektir.
:)
Nfc çalışıyor mobilden nasıl yuklicem

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
19
Nfc çalışıyor mobilden nasıl yuklicem
Mobilden twrp gerekiyor bilgisayardan yapmanız daha iyi olur videolar mevcut dediğim gibi bilmiyorsanız kendiniz denemeyin profesyonel birinden yardım alın.

ismet miraç

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmet miraç
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
3
Mobilden twrp gerekiyor bilgisayardan yapmanız daha iyi olur videolar mevcut dediğim gibi bilmiyorsanız kendiniz denemeyin profesyonel birinden yardım alın.
Kanka birşey soracam instagramın varmı sana ordan yazayım bir video buldum onun aynısını yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka birşey soracam instagramın varmı sana ordan yazayım bir video buldum onun aynısını yapayım
Sana sorayım ona göre lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana sorayım ona göre lütfen

FearNo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adnan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Bende de aynı telefon aynı sorun vardı bu arkadaşın anlattığı gibi yaptım bilgisayarsız bir şekilde şuan hyperos'un son sürümünü kullanıyorum. Bu konuyu önce baştan sona kadar okumanı sonra yapmanı tavsiye ederim konu başında tam anlaşılmamış ileride daha açıklayıcı;

Üst Alt