Yardım Kaçak Mi 11 t pro Güncellemede sorun çıkarırmı?

Denizz513

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Xiomi 11t Pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 12.5.19
Telefon Modeli
Xiomi mi 11t Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
oncelikle merhaba, bu konuda çok bir bilgim yok kusura bakmayın. Telefonum mi 11t pro ve suan miui 12 sürümünde Ve 13 e güncelleme var, ancak ben hyperos sistemindeki temaları kullanmak istiyorum ancak güncelleme seçeneğınde hyperos yok bunu nasıl yapabilirim. 2. sorum ise güncelleme yaparsam imei vs sorun çıkarabilirmi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
sorun çıkmaz güncelleme yapabilirsiniz. Sıfırlama yapılmaması gerekiyor.

Oyla:

BoostersX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
NYANKO
Cihazım
Telefon
Konular
10
Buradan:
Dilediğiniz rom'u kurabilir, twrp de bulabilirsiniz. Tavsiyem Endonezya rom'udur. Hem genelde daha stabil oluyor ve de dahili arama kaydı özelliği mevcuttur.
Bootloader kilidinin açık olup olmadığını "Bilmiyorum" ile işaretlemişsiniz, nasıl bakabilirsiniz kısaca izah edeyim.
Telefonunuzu yeniden başladın, ardından telefon açılır iken ilk aşamada ekranın en üst orta kısmında bir adet kilit resmi göreceksiniz kilidi açık bir kilit iconu. Eğer hiçbir şey göremiyorsanız zaten bu cihaz kilitli anlamına gelir fakat, kaçak cihazlarda genelde bootloader kilidi hâli hazırda açık bırakılır bazı uyanık telefoncular kapatabilir.
Mi 11t pro için resmi hyper os sürümü görünen o ki 1'dir. Yani çok da yenilik beklemeyin derim.
Başlangıç düzeyi birisi için fazla bilgi olabilir fakat ben yine de aklınızda bulunsun isterim, port rom'lar oluyor araştırması biraz zahmetli, stabilini denk getirmesi vakit alıcı olsa da denk gelebileceğinizi düşünüyorum. Genelde telegram tarafında bulabilirsiniz.

Oyla:

Denizz513

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Xiomi 11t Pro
Konular
3
Buradan:
Dilediğiniz rom'u kurabilir, twrp de bulabilirsiniz. Tavsiyem Endonezya rom'udur. Hem genelde daha stabil oluyor ve de dahili arama kaydı özelliği mevcuttur.
Bootloader kilidinin açık olup olmadığını "Bilmiyorum" ile işaretlemişsiniz, nasıl bakabilirsiniz kısaca izah edeyim.
Telefonunuzu yeniden başladın, ardından telefon açılır iken ilk aşamada ekranın en üst orta kısmında bir adet kilit resmi göreceksiniz kilidi açık bir kilit iconu. Eğer hiçbir şey göremiyorsanız zaten bu cihaz kilitli anlamına gelir fakat, kaçak cihazlarda genelde bootloader kilidi hâli hazırda açık bırakılır bazı uyanık telefoncular kapatabilir.
Mi 11t pro için resmi hyper os sürümü görünen o ki 1'dir. Yani çok da yenilik beklemeyin derim.
Başlangıç düzeyi birisi için fazla bilgi olabilir fakat ben yine de aklınızda bulunsun isterim, port rom'lar oluyor araştırması biraz zahmetli, stabilini denk getirmesi vakit alıcı olsa da denk gelebileceğinizi düşünüyorum. Genelde telegram tarafında bulabilirsiniz.
Hocam Cahilliğimin Kusuruna Bakmayin Ancak Rom Yüklemek ne ise yariyor

Oyla:
Üst Alt