Soru Kaçak iPhone alıp telefoncuda yıllık kayıt attırmak

225225

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi 9t
Konular
16
Merhabalar, kaçak iPhone 11 alıp yıllık kayıt attırıp kullanabilir miyim ? Bugün bir telefoncu bana öyle dedi, yıllık veya 2 6 8 aylık kayıt yaptırıyorlarmis ve telefon kaçak olduğu için daha ucuza geliyormuş. Telefonun kapanma ihtimali var mı? Kapanırsa actirabilir miyim ?

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Merhabalar, kaçak iPhone 11 alıp yıllık kayıt attırıp kullanabilir miyim ? Bugün bir telefoncu bana öyle dedi, yıllık veya 2 6 8 aylık kayıt yaptırıyorlarmis ve telefon kaçak olduğu için daha ucuza geliyormuş. Telefonun kapanma ihtimali var mı? Kapanırsa actirabilir miyim ?
Çift sim IMEI kullanıyorsunuz benim bildiğim ve 8 ay bu süre.Sure bitince 2 ay ayrı ayrı toplamda 4 ayda uzatmayla 1 yıl gidiyor.Zaten diğer yılda yine 8 ay kullanıyorsunuz.Ama bildiğim 2.yil uzatma yok yani totalde 20 ay kullanmış olacaksanız kesintisiz olarak.

225225

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi 9t
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çift sim IMEI kullanıyorsunuz benim bildiğim ve 8 ay bu süre.Sure bitince 2 ay ayrı ayrı toplamda 4 ayda uzatmayla 1 yıl gidiyor.Zaten diğer yılda yine 8 ay kullanıyorsunuz.Ama bildiğim 2.yil uzatma yok yani totalde 20 ay kullanmış olacaksanız kesintisiz olarak.
Maksimum 20 ay mi kullanabiliyorum yoksa uzaya uzata telefonun ömrü yettiğince mi ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
şuanda geçici kayıt diye yapılan 2 aylık kayıttır. ve devlet pandemiden dolayı çıkardı. ne zaman kalkar belli olmaz. ona çok güvenmeyin. 2 ayın üstü ise parayı peşin alıp bittikçe 2 aylık uzatma şeklinde yapıyorlar. Ama atladıkları bir şey var yarın devlet bu sistemi kapatsa ki kapatacak zaten amacı Pandemiden dolayı ülkesine gidemeyenler mağdur olmasın diye çıkardı. herkezle kötü olacaklar belki para iadesi bile yapmayacaklar. buna güvenipte cihaz almayın..

kaanpasa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note
Meslek
Özel Sektör
Konular
7
şuanda geçici kayıt diye yapılan 2 aylık kayıttır. ve devlet pandemiden dolayı çıkardı. ne zaman kalkar belli olmaz. ona çok güvenmeyin. 2 ayın üstü ise parayı peşin alıp bittikçe 2 aylık uzatma şeklinde yapıyorlar. Ama atladıkları bir şey var yarın devlet bu sistemi kapatsa ki kapatacak zaten amacı Pandemiden dolayı ülkesine gidemeyenler mağdur olmasın diye çıkardı. herkezle kötü olacaklar belki para iadesi bile yapmayacaklar. buna güvenipte cihaz almayın..
pandemiye bağlı olarak tabikide geçici çözümler bunlar daha kalıcı olabilicek şeylere bakmaya çalışmak lazım

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
ayrı bir bakış açısı,pandemiye bağlı olarak tabikide geçici çözümler bunlar daha kalıcı olabilicek şeylere bakmaya çalışmak lazım
bakış açısı falan yok ki bu yazıda hocam. Geçici kayıt sisteminin nasıl çalıştığını anlattım. Bakış açısı yada fikir değil, devletimizin sunduğu hizmettir bu..

kaanpasa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note
Meslek
Özel Sektör
Konular
7
bakış açısı falan yok ki bu yazıda hocam. Geçici kayıt sisteminin nasıl çalıştığını anlattım. Bakış açısı yada fikir değil, devletimizin sunduğu hizmettir bu..
yanlış yazmışım

Üst Alt