Kablosuz kulaklık düşük ses

cross55

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cross55
Cihazım
mi5
Konular
15
Merhaba,

Poweramp kullanıyorum ve kulaklığım pahalı ve kaliteli bir kulaklık. Telefonu yeni aldım. Daha önceden Galaxy S5'de bu sorun yoktu. Bluetooth la müzik sonuna kadar açık fakat ses kısık geliyor. Kulaklığın kablosunu takınca ses kulakla çok rahatlıkla duyulacak şekilde yükseliyor. Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba,

Poweramp kullanıyorum ve kulaklığım pahalı ve kaliteli bir kulaklık. Telefonu yeni aldım. Daha önceden Galaxy S5'de bu sorun yoktu. Bluetooth la müzik sonuna kadar açık fakat ses kısık geliyor. Kulaklığın kablosunu takınca ses kulakla çok rahatlıkla duyulacak şekilde yükseliyor. Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
Forumda dolby atmos ses modu dosyasi olacaktı sorunuza çözüm olabilir, bulamazsanız googleden aratin twrp recovery ile flaslayabilirsiniz.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Merhaba,

Xioami cihazlarda böyle ufak tefek sorunlar meydana gelebiliyor hocam ses modu flaşlayacaksınız başka çare yok yada başka bir rom deneyeceksiniz hocam

Üst Alt