- Adım
- serhat
- Cihazım
- Mi 11 Ultra
- Konular
- 6
Ben mi stick üzerinden görüntüyü yansitmayi çözdüm hakikaten güzel bir olay bu yansıtma kullandıkça kullanım alanları kesfediyorsunuz o dahada güzelXiaomilerde MHL desteği yok. kablolu aktarım yapamazsınız. Kablosuz aktarım yaptırabilirsiniz..
Evet kablosuz aktarım destekleyen tüm cihazlara tvler dahil aktarım yapar ama milisaniyede olsa gecikme yaşanır.Ben mi stick üzerinden görüntüyü yansitmayi çözdüm hakikaten güzel bir olay bu yansıtma kullandıkça kullanım alanları kesfediyorsunuz o dahada güzel
Nasıl yaptınız hocam.Ben mi stick üzerinden görüntüyü yansitmayi çözdüm hakikaten güzel bir olay bu yansıtma kullandıkça kullanım alanları kesfediyorsunuz o dahada güzel
Cihaz ekranını direkt yansıtma çözemedim hocam ama Netflix olsun Spotify olsun YouTube olsun kısacası aynı hesapta olan tüm ürünleriniz TV karsisindayken bir tuşla mi stickden devam ediyor Google TV uygulamasını açarsanız mükemmel bir kumandaniz ve klavyeniz oluyor gerisi kişisel kullanimNasıl yaptınız hocam.
Anladım hocam yansıtms için ben marketden bir tane uygulama yükledim ama pek memnun kalamadım çok gecikmeli cevap veriyorduCihaz ekranını direkt yansıtma çözemedim hocam ama Netflix olsun Spotify olsun YouTube olsun kısacası aynı hesapta olan tüm ürünleriniz TV karsisindayken bir tuşla mi stickden devam ediyor Google TV uygulamasını açarsanız mükemmel bir kumandaniz ve klavyeniz oluyor gerisi kişisel kullanim