Satış k60 pro

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
24
Ürün Durumu
Kullanılmış / İkinci El
Fiyat
17000
Ürün Takas Durumu
Sadece nakit
merhaba.cihaz 8+5 ram 256 hafiza.1 aylik.kutu 120w sarj kilif kirilmaz cam var.ezik cizik hicbisey yok.elden alamayacak olana dolap uzerinden satabilirim.uygulamada satisim ve referansim coktur.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• IMG_20230724_221241.jpg
    IMG_20230724_221241.jpg
    4,8 MB · Görüntüleme: 28

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Yurtiçi imei kaydı nasıl olacak ?

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Hocam, imei yüklenebildiğini ben de biliyorum da... Telefonu satın alıp, arka kapağını açtırıp, direnç değişimi yaptırıp, sonra yazılımla imei değişikliği yaptırmak, bana uymuyor.

Neyse... Yurtiçi imei kaydı yapılmış telefonlardan birini satın alacağız artık.

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
24
Hocam, imei yüklenebildiğini ben de biliyorum da... Telefonu satın alıp, arka kapağını açtırıp, direnç değişimi yaptırıp, sonra yazılımla imei değişikliği yaptırmak, bana uymuyor.

Neyse... Yurtiçi imei kaydı yapılmış telefonlardan birini satın alacağız artık.
biliyorsanız neyi soruyorsunuz onu anlamadim ?

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Hocam ilanınızda cihazın ikinci el olduğunu belirtmişsiniz. Ben de yurtiçinde imei kaydı var mı? diye sordum. Yani ilanınızda "yurtdışı cihazıdır" ya da "imei kaydı yoktur" ya da "satın alan imei kaydı kendisi yaptıracaktır" diye yazsaydınız, sormazdım.

Yani cihaz ikinci el olunca, kayıt işlemi yönünden durumu nedir ? onu sormak zorunda kaldım.

Özetle; Cihazın Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki ruhsatını/statüsünü yazsaydınız, sormak durumunda kalmazdım. Boş yere de diyalog'a girmek durumunda kalmazdık.

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
24
Hocam ilanınızda cihazın ikinci el olduğunu belirtmişsiniz. Ben de yurtiçinde imei kaydı var mı? diye sordum. Yani ilanınızda "yurtdışı cihazıdır" ya da "imei kaydı yoktur" ya da "satın alan imei kaydı kendisi yaptıracaktır" diye yazsaydınız, sormazdım.

Yani cihaz ikinci el olunca, kayıt işlemi yönünden durumu nedir ? onu sormak zorunda kaldım.

Özetle; Cihazın Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki ruhsatını/statüsünü yazsaydınız, sormak durumunda kalmazdım. Boş yere de diyalog'a girmek durumunda kalmazdık.
çoğu seyi bildiginizden bahsediyorsunuz ama bu telefonun yurtici garantili modelinin olmadigini bilmiyorsunuz.. forumdada baya eskisiniz gordugum kadariyla.cihazin fotografina bakarsaniz arkadaki etiketten telefonun yurtidisi oldugunu yani dediginiz gibi cihazın Türkiye cumhuriyeti sinirlsri icerisindeki ruhsatini statusunu anlardiniz,ayrica bu paraya bu ozellikte yurtici cihaz kalsaydi kismen hak verebilirdim.neyse dediginiz gibi gereksiz muhabbet oldu

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Sevgili hocam, cihazı ikinci el diye belirtmişsiniz. imei kaydını kendiniz de yapmış/yaptırmış olma ihtimali de var. Yani soruyu soran kişi açısından böyle bir ihtimal de var.

Böyle bir soru gelmemesi için kayıt durumunu açıkça ifade etmiş olsaydınız, cihaza talip olacaklar açısından, kayıt yapılmış olabileceği söz konusu olmayacaktı.

Bugün sabahtan beridir, bu model cihazdan çeşitli ilan sitelerini araştırmaktayım. İkinci el satan biri imei kaydının repair yöntemi ile yapıldığını ifade etti.

Yani sizin ilanınızda size hitaben sorumda böyle bir ihtimal var.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Sevgili hocam, cihazı ikinci el diye belirtmişsiniz. imei kaydını kendiniz de yapmış/yaptırmış olma ihtimali de var. Yani soruyu soran kişi açısından böyle bir ihtimal de var.

Böyle bir soru gelmemesi için kayıt durumunu açıkça ifade etmiş olsaydınız, cihaza talip olacaklar açısından, kayıt yapılmış olabileceği söz konusu olmayacaktı.

Bugün sabahtan beridir, bu model cihazdan çeşitli ilan sitelerini araştırmaktayım. İkinci el satan biri imei kaydının repair yöntemi ile yapıldığını ifade etti.

Yani sizin ilanınızda size hitaben sorumda böyle bir ihtimal var.
Saygıdeğer hocam nickiniz tanıdık gelince profilinizi inceledim. Uzun süredir bu forumdasınız. 12T repair konusunda da alakasız yorumlar yapmıştınız. Profilinizdeki son 10 aktivite direnç, server kayıt, box vb. yöntemlerle gerçekleştirilen imei repair ile alakalı açılan konulara yaptığınız absürt eleştiriler. Bunu yapmanızın amacı nedir? Satış konusunda dahi cihazın yurtdışı olduğu ve IMEI repair yapılabileceğini belirten satıcıya laf etmişsiniz. Yurtdışı cihazlar, pasaport kaydı yapılanlar, IMEI repair yapılan cihazlar sizi ilgilendirmiyor ise Mi Store'lardan ve e-ticaret sitelerinde cihaz aramanızı tavsiye ederim. İlan altında konuyu dağıtmaya ve akıl bulandırmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
İyi forumlar.

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Saygıdeğer hocam nickiniz tanıdık gelince profilinizi inceledim. Uzun süredir bu forumdasınız. 12T repair konusunda da alakasız yorumlar yapmıştınız. Profilinizdeki son 10 aktivite direnç, server kayıt, box vb. yöntemlerle gerçekleştirilen imei repair ile alakalı açılan konulara yaptığınız absürt eleştiriler. Bunu yapmanızın amacı nedir? Satış konusunda dahi cihazın yurtdışı olduğu ve IMEI repair yapılabileceğini belirten satıcıya laf etmişsiniz. Yurtdışı cihazlar, pasaport kaydı yapılanlar, IMEI repair yapılan cihazlar sizi ilgilendirmiyor ise Mi Store'lardan ve e-ticaret sitelerinde cihaz aramanızı tavsiye ederim. İlan altında konuyu dağıtmaya ve akıl bulandırmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
İyi forumlar.
Merhaba, bu konu başlığı ilan içerikli olduğu için, sorularınıza buradan yanıt vermek, ilan sahibine saygısızlık olur.

Sorularınız hala geçerli ise, bir başka konu başlığı altından ifade ederseniz, yanıtlayabilirim.

Yani sizin buradan bana eleştiri yapmış olmanız, iyi niyetli olmadığınızı göstermektedir. Çünkü ilan konu başlığında, yalnızca ilan sahibi ile cihaza talip olan arasında diyalog yapılabilir.

Lütfen, ilan konu başlığında çekiştirme yapmayalım.

Üst Alt