evet denedim sonuç aynıRedmi K60 Pro (socrates) TWRP – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Buradaki sürümü denediniz mi?
Hangi komutlarla yapmak gerekiyor pekiHangi komutları giriyorsunuz?
gün içinde elite Rom kurdum kendi içinde twrp geldi ancak o twrp de kalıcı olmadı fastboot a atıyor yineCihaza TWRP kurulumu hala sorun oluyorsa elite rom indirip zip dosyasından çıkarıp cmd ile elite rom kurun.
Elite sürümleri TWRP dahil gelebiliyor bazen.
O twrpyi açıp twrp üzerinden twrp güncelleme yolu ile güncel twrpye geçiş yapın.gün içinde elite Rom kurdum kendi içinde twrp geldi ancak o twrp de kalıcı olmadı fastboot a atıyor yine
evet bende bunu anlamaya çalışıyorum , direnç işleminden önce böyle bir sorun yoktu direnç işleminden sonra böyle oldu. direnç bu şekilde bir soruna yol açar mi bilemiyorum , cihaz sorunsuz çalışıyor çünküO twrpyi açıp twrp üzerinden twrp güncelleme yolu ile güncel twrpye geçiş yapın.
Cihazınızda tuhaf bir sorun var doğrusu.
Ben 1 yıldır K60 pro kullanıyorum TWRP ile en ufak sorun bile yaşamadım.
Şu an ücretli voltron rom kullanıyorum bu twrp ile hiçbir sorun yok
Sizin cihazda tuhaf bir sorun var gibi. Recovery - K60 Pro Android 14 HyperOS uyumlu twrp-3.7.1_12-v8.6_A14-socrates-skkk.img
Direnç işleminde bir hata olabilir daha önce direnç sonrası benzer sorunlar yaşayanlar görmüştüm doğrusu ben hiç sorun yaşamadım. Direnç işlemi kritik öyle herkese yaptırılmaması lazım. Umarım TWRP olmadan açılıyordur cihaz. Bu arada ben alırken direnç attırmıştım 1 yıldır dirençli sorunsuz kullanıyorum. Sizin direnç işleminde bir hata var.evet bende bunu anlamaya çalışıyorum , direnç işleminden önce böyle bir sorun yoktu direnç işleminden sonra böyle oldu. direnç bu şekilde bir soruna yol açar mi bilemiyorum , cihaz sorunsuz çalışıyor çünkü
cihaz açılıyor ve hiç bir yerinde sorun yok, bende bunu anlamıyorum dirençte sorun olsa çalışır bir yerinde sorun olurdu diye düşünüyorumDirenç işleminde bir hata olabilir daha önce direnç sonrası benzer sorunlar yaşayanlar görmüştüm doğrusu ben hiç sorun yaşamadım. Direnç işlemi kritik öyle herkese yaptırılmaması lazım. Umarım TWRP olmadan açılıyordur cihaz.