Yardım K60 Pro Sim1 Sim2 Sorunsalı

omerfi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Arkadaşlar merhaba k60 pro kullanıyorum. Aldığım kişi kayıtlı olarak sattığını söyledi fakat telefonun imei değişmemiş. Galiba o konuda kazıklandım. Esas konu sim 1 için btk mesaj yolladı ben telefonu sim 2 ye taktım fakat arada sim 2 gidiyor sim 1 e takıyorum çok ilginç bir şekilde sim 1 çalışıyor. Bir aradan sonra sim 1 gidiyor sim 2 ye takıyorum devam ediyorum. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir acaba?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
kayıtsız cihazlarda bu tür şeyler olabiliyor normaldir. Tabiri caizse olur öyle. Şebeke gitmeden bootloader kilidinizi açın..

zaferozkan39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer Özkan
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
0
Arkadaşlar merhaba k60 pro kullanıyorum. Aldığım kişi kayıtlı olarak sattığını söyledi fakat telefonun imei değişmemiş. Galiba o konuda kazıklandım. Esas konu sim 1 için btk mesaj yolladı ben telefonu sim 2 ye taktım fakat arada sim 2 gidiyor sim 1 e takıyorum çok ilginç bir şekilde sim 1 çalışıyor. Bir aradan sonra sim 1 gidiyor sim 2 ye takıyorum devam ediyorum. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir acaba?
Merhaba, birebir aynı durumdayım, şimdi sim2 taktım, şunu farkettim, şarjı kendi kendine bitecek kadar kullanırsam yani yüzde 1 e düşürüp kapanınca açtığında illaki diğer sim aktif oluyor, var bir problem ama anlamadım, aldığım kişi direnç kayıtlı dedi,

Redmi K60 Pro 12/256 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaferozkan39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer Özkan
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
0
Senden bir ricam var, ben araştırdım ama bir çözüm yada problemin tam olarak nereden kaynaklandığını bulamadım, eğer bir şeyler ogrenebilirsen, buradan paylaşım yapar mısın? Eminim bizim gibi bunu yaşayan ve çözüm üreten birileri mutlaka vardır,

Snlsenoglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şenol
Konular
11
Senden bir ricam var, ben araştırdım ama bir çözüm yada problemin tam olarak nereden kaynaklandığını bulamadım, eğer bir şeyler ogrenebilirsen, buradan paylaşım yapar mısın? Eminim bizim gibi bunu yaşayan ve çözüm üreten birileri mutlaka vardır,

Çözümü yok maalesef. 12T Pro ve 13'te bizzat deneyimledim. BTK kaynaklı, her yeni başlatmada ya da uçak moduna almada simlerin yeri değişiyor. Tek çözümü IMEI işlemi yaptırmak ya da yıl başında yenilenmesini beklemek.

omerfi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, birebir aynı durumdayım, şimdi sim2 taktım, şunu farkettim, şarjı kendi kendine bitecek kadar kullanırsam yani yüzde 1 e düşürüp kapanınca açtığında illaki diğer sim aktif oluyor, var bir problem ama anlamadım, aldığım kişi direnç kayıtlı dedi,

Hocam direnç kayıtlı olduğuna emin misin ? İmei no sorguladığında imeiler farklı mı?

FarFara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
11
Aynı sorun bende de var. Telefon kapanmadığı sürece simde sorun olmuyor. Kapanıp açıldığında diğeri aktif oluyor

zaferozkan39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer Özkan
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
0
Hocam direnç kayıtlı olduğuna emin misin ? İmei no sorguladığında imeiler farklı mı?
Evet çünkü direnç kaydı olmasa temmuz ayındayız, illaki kapanirdir, yilzbasinda 4 aylık süre yeniden başlardı. Ama şuan ikiside ilginç şekilde aktif, şuan 2 takılı, telefonu kapatıp açınca 2 gidiyor. 1 geçmem gerekiyor,

Üst Alt