- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Redmi note 9pro
- Konular
- 5
Cihazı sıfırlıyor fastbootta girilen komut bl kilidiniz açık ise.O nasıl oluyor hocam konusu varmı dır?
Cihazı sıfırlıyor fastbootta girilen komut bl kilidiniz açık ise.O nasıl oluyor hocam konusu varmı dır?
Hocam benim sorunum sıfırlama değil. Benim sorunun farklı. Tüm Hyperos 1 EU güncellemelerini sorunsuz yaptım .bat yolu ile socratesin. Ama Hyperos 2 ye hiç bir şekilde güncelleyemedim. Cihaz kendini sürekli yeniden başlatıyor en son fastboota atıyor. Sanırım direnç hatalı atılmış. Ama HP 1 in tüm güncellemelerini yapmamda tuhaf. Bilemiyorum ne yapsam diye hiç bir çözüm bulamadım.Cihazı sıfırlıyor fastbootta girilen komut bl kilidiniz açık ise.
HyperOs 2 global rom kurup sonra eu roma geçmeyi denedinizmi?Hocam benim sorunum sıfırlama değil. Benim sorunun farklı. Tüm Hyperos 1 EU güncellemelerini sorunsuz yaptım .bat yolu ile socratesin. Ama Hyperos 2 ye hiç bir şekilde güncelleyemedim. Cihaz kendini sürekli yeniden başlatıyor en son fastboota atıyor. Sanırım direnç hatalı atılmış. Ama HP 1 in tüm güncellemelerini yapmamda tuhaf. Bilemiyorum ne yapsam diye hiç bir çözüm bulamadım.