Yardım k60 pro global rom

Dwtexe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dwtexe
Cihazım
kaan n2
Konular
0

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
gece bıraktım 9 saat %1 azalmıştı şarjı sonra ortalık karışmaya başladı. ekran kapalıyken sanki hiç şarjı azalmayacak gibi oluyor ama ekranı açtığınız anda çok hızlı azalıyor.
Bir uygulamadan kaynaklı da olabilir.
Bir deneyin bakalım betayı da

Dwtexe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dwtexe
Cihazım
kaan n2
Konular
0
Bir uygulamadan kaynaklı da olabilir.
Bir deneyin bakalım betayı da
hocam kernelsu hakkında kendi kernel sürümümünden daha yeni bir sürümü kurmam sıkıntı çıkarır mı? aynı sürüm olması şart mı?

maho23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mahmut
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
4
Elite rom son sürümü 14.0.25 tavsiye ederim arkadaşlar. Gayet stabil ve herhangi bir bug ile karşılaşmadım şu ana kadar. Cihaz yağ gibi akıyor.

hgaziyilmaz75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin gazi
Cihazım
mi9t
Konular
0
Elite rom son sürümü 14.0.25 tavsiye ederim arkadaşlar. Gayet stabil ve herhangi bir bug ile karşılaşmadım şu ana kadar. Cihaz yağ gibi akıyor.
Telefonu yeni aldım ilk eliterom son sürümü kurdum şarjı çabuk tükettiğini farkettim. (kaçak canlı duvar kağıdı uygulaması vardı ondan olduğunu düşünmeye başladım) eu son sürümü kurdum şarjı gayet iyi gibi. (bu defa canlı duvar kağıdı uygulamasını kurmadım) Telefon küçük kızda oyun oynayarak test ediyor :) . Elite romu çok beğeniyorlar, ileride o roma dönebilirim. Birde telegramda k60pro romlarında elektronik cüzdan gibi uygulamarı ekileyen güvenlik açığından bahsediyorlar? Bilgisi olan var mı?

Üst Alt