- Adım
- şükrü
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 2
Ürünü yeni aldım direnç kayıtlı ancak Bootloader kılıf açamıyorum. Hyper os da da değilim neden bu hatayı veriyor
Bunun sebebi tekrardan ücret alabilmek için doğru mu peki ?Cihazınızda fake rom yüklü, yapan kişi direncten sonra fake rom yükleyip bootloaderi kapatmış. Bu nedenle güncelleme gelmiyor ve BL kilidini açmaya çalıştığınızda hata alıyorsunuz.
Daha çok bilinçsiz bir şekilde güncelleme yapacak olan kullanıcıların güncelleme yapmasını engelleyip imei işlemine zarar vermesinin önüne geçmek için. Cihazınıza doğrudan gelen güncellemeyi yaparsanız IMEI'niz silinirdi.bunun
Bunun sebebi tekrardan ücret alabilmek için doğru mu peki ?
Fakat şimdi bl acmak için ve sürüm yükseltmek için ekstradan para vereceğim 40-50 dolar gibi doğru anladım sanırım. Farklı bir yöntemle kurtulabilir miyim bu fake rom belasındanDaha çok bilinçsiz bir şekilde güncelleme yapacak olan kullanıcıların güncelleme yapmasını engelleyip imei işlemine zarar vermesinin önüne geçmek için. Cihazınıza doğrudan gelen güncellemeyi yaparsanız IMEI'niz silinirdi.
Maalesef kurtulamazsınız, yetkili hesap ile işlem yapılması gerekir o da dediğiniz fiyatları bulacaktır. Satın aldığınız yerin bu bilgiyi vermemesi zaten başlı başına etik değil.Fakat şimdi bl acmak için ve sürüm yükseltmek için ekstradan para vereceğim 40-50 dolar gibi doğru anladım sanırım. Farklı bir yöntemle kurtulabilir miyim bu fake rom belasından