Soru K40 Gaming Tetik Tuşlarını İptal Etme

Adolyer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F3
Konular
6
Merhaba arkadaşlar. Bana K40 gaming deki tetik tuşlarını iptal etmek için o özelliğin paket ismi lazım. Mesela "Hızlı Top" özelliğini rootlu app manager dan devre dışı bırakınca menüden o özellikle ilgili menü kayboluyor. Ama bunda uygulama listesinde "Omuz Tuşları" veya başka isimle geçmiyor. Paket ismi ile geçiyor anladığım kadarıyla. Bir uygulama ile çalıştığını düşünüyorum. O özelliği iptal edip denemem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

rwetgi10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Amele
Konular
7
Gameboostera gömülü sanırım

Leventtaka6161

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent ermiş
Cihazım
K40 gaming
Meslek
Kurye
Konular
4
Neden böyle bisiy yapmak istiyorsunuz ??

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Merhaba arkadaşlar. Bana K40 gaming deki tetik tuşlarını iptal etmek için o özelliğin paket ismi lazım. Mesela "Hızlı Top" özelliğini rootlu app manager dan devre dışı bırakınca menüden o özellikle ilgili menü kayboluyor. Ama bunda uygulama listesinde "Omuz Tuşları" veya başka isimle geçmiyor. Paket ismi ile geçiyor anladığım kadarıyla. Bir uygulama ile çalıştığını düşünüyorum. O özelliği iptal edip denemem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Game turbo içinden kapatınca sıkıntı olmaz Hocam illa uygulamasını bulup devre dışı bırakmak gerekmez ki uygulaması olmayabilir.
Sonuçta game turbo içinde bir seçeneği var harici bir uygulama içinde olsaydı dediğiniz şekilde uyutma devre dışı vs bırakma olabilirdi

Üst Alt