Yardım K30 poco x2 8/256 yedek parça

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel Experience
Telefon Modeli
Red Mi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Yurt dışı cihaz düşme sonrası şarj almıyor Arka kapak çatlamış İstanbul Eminönü de parça bulamadık arka kapak değişecek ve ya batarya da yada şarj bordunda sıkıntı bu bahsettiğim cihazin yedek parçalarını temin edebilecek birileri var mı acaba???

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
eli expresle getirtin ben bozulan telefonum icin oyle yaptim gelince bit pazarinda telefoncuya degistirttim el emegi 40 kağit tamamdir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyati 26 tl kargoda 30 gumrukte 16 tl = hepsi 72 tl yapar bide parca gelince telefoncuya taktirin oda 50 tl olsun yuvarlak hesap 120 tl ye halledersiniz fakat telefoncuda parca var diyelim adam parca fiyati el emeği 200 yada 250 der sizce hangisi mantikli

Son düzenleme:
Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Yurt dışı cihaz düşme sonrası şarj almıyor Arka kapak çatlamış İstanbul Eminönü de parça bulamadık arka kapak değişecek ve ya batarya da yada şarj bordunda sıkıntı bu bahsettiğim cihazin yedek parçalarını temin edebilecek birileri var mı acaba???
cihazı acmadan sıkıntıyı bilemezsiniz. Düşme etkisiyle düşük ihtimal olmsına rağmen anakartan şarj borduna gelen flexte gevşeme olmuş olabilir.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihazı acmadan sıkıntıyı bilemezsiniz. Düşme etkisiyle düşük ihtimal olmsına rağmen anakartan şarj borduna gelen flexte gevşeme olmuş olabilir.
Hocam aynı fikirdeyim ancak cihaz açılınca masraf belli olacak cihaz bana ait değil şimdiden parça temin edebileceğim bir yer var mı onu öğrenmek istiyorum

Oyla:
Üst Alt