Tamam hocam çok teşekkür ederim
Kamera falan pek kullanmıyorum ben ama ekranı çok pil harcıyor mi8 ile aynı batarya süresi nerdeyseİlk izlenimler nasıl? Ben ön kamera hariç çok beğendim.
Sanırım yazılımla alakalıdır birde global beta yüklenir mi şuan buna bl kapalıKamera falan pek kullanmıyorum ben ama ekranı çok pil harcıyor mi8 ile aynı batarya süresi nerdeyse
Global beta desteği kesilmişti sanırım şuan sadece Çin için beta varBende global beta yükleniyor diye biliyorum
Evet hocam kontrol ettim yokmuş teşekkür ederim bl açılmasını beklicem artıkGlobal beta desteği kesilmişti sanırım şuan sadece Çin için beta var
Farklı romlarda sanırım daha iyi olur güncelleme geldikçe dahada iyi olur diye bekliyorumHayırlı olsun .Ben de 1 haftadır kullanıyorum. Pil ne çok iyi ne de çok kötü . 6 saat ekran süresi alıyorum. Doğrudur pil tüketimi biraz hızlı
Aynen ben de bekliyorum bakalım. Güç tasarrufunda kullanmak da hoş olmuyor Ne bileyim always on özelliği , işlemci çekirdek hızı vs..Farklı romlarda sanırım daha iyi olur güncelleme geldikçe dahada iyi olur diye bekliyorum