- Adım
- Merthan
- Cihazım
- P20lite
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Stock rom
- Telefon Modeli
- P20 Lite
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhabalar. K20 Pro ve ya Mi 9t Pro almak üzere araştırma yapmaktayım. İstediğim şartlarda Mi 9t Pro bulamadığım için K20 Pro alma durumum oluştu. Cihazı aldığımda 8 ay kullanıp daha sonra imei işlemi yapmayı düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olacak cevaplayabilirseniz sevinirim.
1-K20 deki band 20 olmaması durumu şebeke veya mobil veri hızını nasıl etkiliyor?
2-Telefonu doğu illerinden birinde kırsalda kullanacağım. Hattım vodafone şuan kullandığımda LTE veya 3g çekiyor sorun yaşamıyorum. K20 de durum nasıl olur?
3-Global ya da farklı bir rom olmasının ne gibi farkları olur? Hangisiyle daha stabil kullanabiliriz?
4-Bu şartlar altında K20 Pro ile Mi 9t pro arasında hangisi daha stabil yani sorunsuz kullanıbilir?
Teşekkürler.
1-K20 deki band 20 olmaması durumu şebeke veya mobil veri hızını nasıl etkiliyor?
2-Telefonu doğu illerinden birinde kırsalda kullanacağım. Hattım vodafone şuan kullandığımda LTE veya 3g çekiyor sorun yaşamıyorum. K20 de durum nasıl olur?
3-Global ya da farklı bir rom olmasının ne gibi farkları olur? Hangisiyle daha stabil kullanabiliriz?
4-Bu şartlar altında K20 Pro ile Mi 9t pro arasında hangisi daha stabil yani sorunsuz kullanıbilir?
Teşekkürler.