Yardım K20 Pro 27W şarj sorunu.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Herkese iyi forumlar. Yeni aldığım cihazıma orijinal ekstra 27W hızlı şarj aleti aldım.
Cihazı şarja taktığımda ampere programı ile izliyorum 4800 ampere kadar çıkıyor. Fakat cihaz çabuk ısınıyor ve şarj %10 dan %60 a geldiğinde sıcaklık 40 derece üstüne çıkıyor ve 1000 ampere kadar düşüyor.
Tamam hızlı şarj mantığı bu sıcaklık artınca amper düşer ama ben bu cihazı hiç hızlı şarj edemeyecek miyim? Kendi şarj aleti ile bir problem yok standart 3500 ile şarj ediyor. Isındığı zaman 2000 lere düştüğü oluyor.

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
27 wat şarj aleti almanıza gerek yoktu bence youtube bi iki video izledim hiç fark yok nerdeyse ama mi9t pro ben aldım yeni şarj süresi efsane
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
27 wat şarj aleti almanıza gerek yoktu bence youtube bi iki video izledim hiç fark yok nerdeyse ama mi9t pro ben aldım yeni şarj süresi efsane
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen hocam gerek yokmuş bunu anladım soğuk havada göreceğiz farkı. Havalar sıcak olunca hemen ısınıyor. Aynı hıza düşüyor.

Oyla:

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
Aynen hocam gerek yokmuş bunu anladım soğuk havada göreceğiz farkı. Havalar sıcak olunca hemen ısınıyor. Aynı hıza düşüyor.
Daha önce Samsun s7 vardı hızlı şarj vardı ama ayarlarda iptal etme seçeneği vardı hızlı şarjda 4 saat ekran süresi alırken normal şarjda 5 saat oluyodu hızlı at misali galiba

Oyla:
Üst Alt