- Adım
- bulut
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 23
Merhaba arkadaşlar benim gibi EU rom yükledikten sonra resimdeki gibi
ön kamera açılmama ve sensör çalışmama gibi sorun yaşayanlar için yazıyorum
Çünkü yaptığım araştırmalar sonucu bi netice alamadım Xiaomi ile yaptığım mailleşmeler sonucu sorunun persist dosyasından olduğunu söylediler bende denedim ve oldu fazla uzatmıyım
Öncelikle söylemekte fayda var dosyayı
Fastboot ile
Olarak flashlamaya çalışınca yazma hatası alırsınız o nedenle bu işlemi twrp ile yapacaz
Recovery - [Android Q] Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı konudaki twrp yi kuruyoruz sadece bunun ile persist dosyası flashlama yapılıyor hepsini denedim
Twrp'yi kurun
EEA 10.3.15 Fastboot romu içinden aldığım persist dosyasını indirin
Dahili belleğe atıyoruz
Twrp ile install menüsüne giriyoruz altta image flash butonuna basıp indirdiğiniz dosyayı seçiyoruz dosyanın flashlanacağı yeri soracak sadece persist seçiyoruz ve sağa kaydırıyoruz
Ve flashlama işlemi tamamlandı işlemden sonra wipe/data yapmaya gerek yoktur direk cihazı açabilirsiniz
İlk defa böyle bi konu açıyorum bi hatam varsa kusuruma bakmayın.
İyi forumlar .
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ön kamera açılmama ve sensör çalışmama gibi sorun yaşayanlar için yazıyorum
Çünkü yaptığım araştırmalar sonucu bi netice alamadım Xiaomi ile yaptığım mailleşmeler sonucu sorunun persist dosyasından olduğunu söylediler bende denedim ve oldu fazla uzatmıyım
Öncelikle söylemekte fayda var dosyayı
Fastboot ile
#Fastboot erase persist
#Fastboot flash persist persist.img
#Fastboot flash persist persist.img
Recovery - [Android Q] Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı konudaki twrp yi kuruyoruz sadece bunun ile persist dosyası flashlama yapılıyor hepsini denedim
Twrp'yi kurun
EEA 10.3.15 Fastboot romu içinden aldığım persist dosyasını indirin
Sadece K20 ve Mi 9T içindir başka cihazda bu dosyayı kullanmayınız...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dahili belleğe atıyoruz
Twrp ile install menüsüne giriyoruz altta image flash butonuna basıp indirdiğiniz dosyayı seçiyoruz dosyanın flashlanacağı yeri soracak sadece persist seçiyoruz ve sağa kaydırıyoruz
Ve flashlama işlemi tamamlandı işlemden sonra wipe/data yapmaya gerek yoktur direk cihazı açabilirsiniz
İlk defa böyle bi konu açıyorum bi hatam varsa kusuruma bakmayın.
İyi forumlar .
Son düzenleme: