- Adım
- kaanbey
- Cihazım
- mi9t
- Konular
- 0
persisti görmüyor bende deniyorum bulamadım nasıl buldunuz siz
çok teşekkür ederim. işime çok yaradı sağ ol var ol kardeşim.Merhaba arkadaşlar benim gibi EU rom yükledikten sonra resimdeki gibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ön kamera açılmama ve sensör çalışmama gibi sorun yaşayanlar için yazıyorum
Çünkü yaptığım araştırmalar sonucu bi netice alamadım Xiaomi ile yaptığım mailleşmeler sonucu sorunun persist dosyasından olduğunu söylediler bende denedim ve oldu fazla uzatmıyım
Öncelikle söylemekte fayda var dosyayı
Fastboot ile
Olarak flashlamaya çalışınca yazma hatası alırsınız o nedenle bu işlemi twrp ile yapacaz#Fastboot erase persist
#Fastboot flash persist persist.img
Recovery - [Android Q] Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı konudaki twrp yi kuruyoruz sadece bunun ile persist dosyası flashlama yapılıyor hepsini denedim
Twrp'yi kurun
EEA 10.3.15 Fastboot romu içinden aldığım persist dosyasını indirin
Sadece K20 ve Mi 9T içindir başka cihazda bu dosyayı kullanmayınız...Dahili belleğe atıyoruzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp ile install menüsüne giriyoruz altta image flash butonuna basıp indirdiğiniz dosyayı seçiyoruz dosyanın flashlanacağı yeri soracak sadece persist seçiyoruz ve sağa kaydırıyoruz
Ve flashlama işlemi tamamlandı işlemden sonra wipe/data yapmaya gerek yoktur direk cihazı açabilirsiniz
İlk defa böyle bi konu açıyorum bi hatam varsa kusuruma bakmayın.
İyi forumlar .
global romdan başkasını tavsiye etmiyorumçok teşekkür ederim. işime çok yaradı sağ ol var ol kardeşim.
sizinkine yetki hesabı ile baştan kurulum lazımbenim aynı problemi mi 9t de var kalite edilemedi hatası veriyor
aynı sorunu ben de yaşadım mi9t pro için böyle hallettim.Bugün itibariyle yaşamaya başladığım sorun. Verdiğiniz çözüm mantık olarak hatalı gibi gözüksede sonuç almanız beni de bunu yapmaya teşvik ediyor çünkü şu an ön kamera pert durumda.
Neden mantıksız diyorum zaten persist dosyasını fastboot ile orj. rom yükleyince yüklemiş oluyoruz, o zaman çözüm olmayıp da twrp ile yükleyince olması normal gelmedi ama deneyeceğiz.
Bu arada ben de 9T Pro var hangi rom un persist dosyasını almam gerekir ki?
tam olarak neyi yükledin hocambende öle bir sonuc a vardım arkadaşlar miflashla düşük yazılım yükledim cihaz acıldıgı zaman wifi baglayım otomatik bütün güncelmesini yaptım kamera sorunu cözüldü (bootlaoder acık olacak) emegine saglık ustad tşkler
Eski sürüm yazılımı yüklemiş. MIUI 11 falan büyük ihtimalle.tam olarak neyi yükledin hocam