yazı şekli temaya nasıl atılıyor ?
Konuyla ilgisiz, Size karşı saygısızlık olmasın agit77 Hocam ama, Bu günde bana aynı şeyi yaptı arkadaş. Müdahil olmadığı konuda, ( Yardım - Volte sorunu ! ) verdiğim cevaba kızgın tepkisi verdi, nedenini sorduğumda da cevap vermedi. Kendisinin tepkisini iade ettiğimde de neden diye sordu, cevabını verdim ama cevaba da cevap alamadım.berkanbey123 neden böyle bir tepki verdiniz hocam ? Bir sorun varsa söyleyin çözelim.
Hocam kendisine yazdığım cevaba karşılık gelmedi. En azından bu şekilde tepki verilecek ise bir nedeni de olması gerektiğini düşünüyorum. Çokta birşey demek istemiyorum canı sağ olsun.Konuyla ilgisiz, Size karşı saygısızlık olmasın agit77 Hocam ama, Bu günde bana aynı şeyi yaptı arkadaş. Müdahil olmadığı konuda, ( Yardım - Volte sorunu ! ) verdiğim cevaba kızgın tepkisi verdi, nedenini sorduğumda da cevap vermedi. Kendisinin tepkisini iade ettiğimde de neden diye sordu, cevabını verdim ama cevaba da cevap alamadım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
berkanbey123 neden böyle bir tepki verdiniz hocam ? Bir sorun varsa söyleyin çözelim.
Konuyla ilgisiz, Size karşı saygısızlık olmasın agit77 Hocam ama, Bu günde bana aynı şeyi yaptı arkadaş. Müdahil olmadığı konuda, ( Yardım - Volte sorunu ! ) verdiğim cevaba kızgın tepkisi verdi, nedenini sorduğumda da cevap vermedi. Kendisinin tepkisini iade ettiğimde de neden diye sordu, cevabını verdim ama cevaba da cevap alamadım.
İlginiz için teşekkürler Hocam.berkanbey123 isimli üyemize forum kuralları 3.13 uyarınca uyarı cezası uygulanmıştır.