- Adım
- MiuiTr
- Cihazım
- Redmi
- Konular
- 17
hocam bu ekranda ne yapcamı bilmiyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu ekranda ne yapcamı bilmiyorum ben
email: süreki kullandığınız xiaomi kayıtlı kullanıcı e-posta adresiniz.
designer's nickname: kullanıcı adınızı
real name : gerçek isminiz
scan of your personal photo : kendi resminiz. ( başka farklı resim bırakırsanız onay almaz.) resmi yükleyip upload ederek yükleyin. en geç 1 hafta içinde onay alırsınız.
Jıyan mı ısım???email: süreki kullandığınız xiaomi kayıtlı kullanıcı e-posta adresiniz.
scan of your personal photo : kendi resminiz. ( başka farklı resim bırakırsanız onay almaz.) resmi yükleyip upload ederek yükleyin. en geç 1 hafta içinde onay alırsınız.
upload edilmiyo hata veriyo hepemail: süreki kullandığınız xiaomi kayıtlı kullanıcı e-posta adresiniz.
ne yazıyosam hata veriyo 2 ay önçe girmiştim olmuştu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
upload edilmiyo hata veriyo hep
özelden mesaj yazmasını bilmiyorumözelden mesaj yazabiliyormusunuz? ve hata eposta ile ilgili.
Birşey sordum hocam üst mesajda neden cevap vermediniz.??özelden mesaj yazabiliyormusunuz? ve hata eposta ile ilgili.
özelden mesaj yazmasını bilmiyorum
2 ay önce sallamosyom girmiştim onaylamıştı
yeşil ✓ bundan vardı
kimden alınıyo onayhocam bunun haricinde yardımcı olamam onay alın. özelden yazıp uzaktan yardımcı olmaya çalışayım.