- Adım
- Metin
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 51
4 gözle bekliyoruz hocamGün içinde güncelleme gelir hocam. 2-3 saat içinde
4 gözle bekliyoruz hocamGün içinde güncelleme gelir hocam. 2-3 saat içinde
Theme name: | JiyanV2 |
---|---|
Theme Category: | Boys |
Designer: | Agit77 |
Modules Included: | 11 |
Producer: | Agit77 |
Resolution: | 1280x720 |
Version: | 1.9 |
Size: | 27.33M |
Date Created: | 2019-11-06 16:10:44 (GÜNCELLEME TARİHİ) |
Keywords: | Theme; colourful |
Theme introduction: | MIUI 10 has been created in dark mode. Wait for MIUI 11. Step counter added to Analog Clock. new icons new lock screen Special Thanks The home screen widget has been released with permission from (kakathic). Tested by Mustafa. Encoding by Muammer. ************************ you can send screenshots of the places you see wrong. ************************************************************* To get an update of the theme, you need to enter India in the phone section of your region and select India. ************************************************************* Temanın güncelleme almak için, bölgenizin telefon bölümüne girip bölge yazdığınızda Hindistan'ı seçmeniz gerekir. ************************************************************* |
Changelog: | MIUI 10 has been created in dark mode. Wait for MIUI 11. |
Yıkıldım şu anNot: Gelecek olan güncelleme miui 10 içindir
Yıkıldım şu ankonular karışmış ben diğer beklemede olan MIUI 11 uyumlu olan sandım hocam
Yapacak birşey yok hocam MIUI seven dikenenine katlanır alıştık beklemelereBekleyenleri Hayal kırıklığına uğratmam istemem ama miui 11 için halen yükleme kısmı pasif
Yapacak birşey yok hocam MIUI seven dikenenine katlanır alıştık beklemelere![]()