Teşekkürler hocam yapabildiniz mi?
Hocam jiyanv2.mtz dosyasını telefonda bulamadım tema mağazasından indirmiştim. Onun yerine konuda bulunan Fontlu olan dosyayı indirdim fontları sildim whatsapp dosyası vardı onu da sildim ama güncel olan tema dosyası mıydı o bilmiyorum. Şuan Whatsapp düzeldi
Güncel haliydi ufak bir güncelleme daha yapacam
Kilit ekranı hava durumu ile ilgili sorun vardı düzenleme yapıldı önümüzdeki hafta yayınlanacak hocam
Sevgili Sayın agit77 hocam, sizin temanızı kullanan çok değerli Mi6 sahibi bir dostum, WhatsApp bildirimlerinin kilit ekrana gelmediğini bildirmektedir, temanızı yükleyip, yarın bizzat kendim de deneyeceğim.. Buna yönelik bir çözümünüz vardır diye düşünüyorum
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bekliyoruz hocam bir de ricam var Poco Launcher ile uyumlu yapabilir misiniz? Ana Ekranda ki saat hava durumu widgeti çok hoşuma gitti Poco ile uyumlu değil sanırım o yüzden widget değişiyor. İconlar Poco Launcher de daha güzel duruyor çünkü
wallpaper atar mısınız hocamDeğerli Hocam kısmi uygulama ekran görüntüsü ektedir bir çok defa test ettim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Poco Launcher yüklü hali hocam
Şöyle birşey yapabilirsiniz.
Saati kaldırıp tekrardan saat ekleyip temayı uygulayabilirsiniz
Hocam o takvim ve havadurumunu nasil yaptiniz bendeki kotu duruyorDeğerli Hocam kısmi uygulama ekran görüntüsü ektedir bir çok defa test ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Poco Launcher yüklü hali hocam
Şöyle birşey yapabilirsiniz.
Saati kaldırıp tekrardan saat ekleyip temayı uygulayabilirsiniz
wallpaper atar mısınız hocam
Hocam o takvim ve havadurumunu nasil yaptiniz bendeki kotu duruyorGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir