- Adım
- İ.
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 3
Hocam hangi temayı kullanıyonuz
Switch mod adlı bir tema forumda denk gelip indirmiştim.
Hocam hangi temayı kullanıyonuz
Ellerinize sağlık çok hoş bir tema ortaya çıkıyor. Benimde bir fikrim var durum çubuğu ve bildirim kutusu yarı şeffaf olsa daha güzel duracağını düşünüyorum belki değerlendirmek istersiniz.
Resimdeki gibi yani
Üstad elime emeğine sağlık. Nacizane fikirlerin var amamesela durum çubuğunda ki simgelerin griliği biraz azaltılsa nasıl olur acaba. Çok siyah geldi bana . Birde klasör seçeneği bu simgelerin şeklinde değil de standart mı olsa acaba . Simgelerin köşeleri çıkınca gözü yoruyor gibi. Tabi ki bunlar nacizane fikirleri.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
wifi , mobil veri vs. simgelerinden mi bahsediyorsunuz?Durum çubuğunda bulunan hızlı ayarlar simgeleri neden değişmiyor, hep varsayılan temanın simgeleri kalıyor? Ayrı bir ayarı filan mı var acaba?
farklı temalar denediniz miEvet wifi, mobil veri, Bluetooth, GPS gibi hızlı ayar tuşları değişmiyor, diğer temalarda da değişmiyor, miui 10.3.2.0 global rom yüklü.
Evet wifi, mobil veri, Bluetooth, GPS gibi hızlı ayar tuşları değişmiyor, diğer temalarda da değişmiyor, miui 10.3.2.0 global rom yüklü.
Evet denedim maalesef hiçbirisinde değişmiyor, telefonu yeniden başlattım, bölgeyi değiştirdim, tema uygulamasını güncelledim ama yok o simgeler değişmiyor.