- Adım
- Assalat
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 23
hocam benim telefonda şöyle bir hata var tema ile ilgili. klasörde 2 adet oyun var. klasöre girmeden ikisi de görünüyor. klasöre girince oyunlardan birinin simgesi kayboluyor. kaybolan oyunun simgesinin olduğu yere tıklayınca oyun açılıyor. sanırım simge görünmez oluyor. agit77
eyvallah hocam gayet hoş olmuş şu andaArama kısmı bir arkadaş sormuştu telefon dan mesajlara bakınca bulamadım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam önce temanizi global betada kullaniyordum hava durumunda sıkıntı yoktu sizin yaptığınız gibiydi sonra miuipro beta romuna geçtim hava durumu böyle widget kaldırdım tekrar yükledim ama halen böyle gösteriyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bildirim gelince durum çubuğunu aşağı cekince telefon kasıyor başka temaya geçince o sıkıntı ortadan kalkıyor
Sağolun hocam varsayilan temaya dönüp widget i kaldirdim tekrar ekledim sonra sizin temaya geçince olduHocam rom ile alakalı olabilir şuan kullandığım telefon redmi not 7 global rom ve eski cihazım mi max 1 eu rom yüklü her ikisinde de sorunsuz çalışıyor.
saati kaldırıp varsayılan temaya dönüp saat ekleyin sonrasında temayı uygulayın olursa bu şekilde olur bunun harici sıkıntı olursa rom ile ilgili durum dur hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam o sorunu halletim bildirimler varsayılan temada ki gibi tek parça haline olacak bir kaç mesaj önce paylaşmıştım henüz güncel hali yayınlanmadı bugün gün için mtz dosyası paylaşacağım kullanma imkanınız var ise denersiniz.
Sağolun hocam varsayilan temaya dönüp widget i kaldirdim tekrar ekledim sonra sizin temaya geçince oldu