Tema JiyanV2 Teması Yayında

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
hocam benim telefonda şöyle bir hata var tema ile ilgili. klasörde 2 adet oyun var. klasöre girmeden ikisi de görünüyor. klasöre girince oyunlardan birinin simgesi kayboluyor. kaybolan oyunun simgesinin olduğu yere tıklayınca oyun açılıyor. sanırım simge görünmez oluyor. agit77

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
hocam benim telefonda şöyle bir hata var tema ile ilgili. klasörde 2 adet oyun var. klasöre girmeden ikisi de görünüyor. klasöre girince oyunlardan birinin simgesi kayboluyor. kaybolan oyunun simgesinin olduğu yere tıklayınca oyun açılıyor. sanırım simge görünmez oluyor. agit77

Öncelikle hepinize hayırlı cumalar.

Oyunların ismi nedir indirip bakayım

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
agit77 diye Okunur ADAM diye Yazılır
Başarılar Arkadaşım

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam önce temanizi global betada kullaniyordum hava durumunda sıkıntı yoktu sizin yaptığınız gibiydi sonra miuipro beta romuna geçtim hava durumu böyle widget kaldırdım tekrar yükledim ama halen böyle gösteriyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Hocam bildirim gelince durum çubuğunu aşağı cekince telefon kasıyor başka temaya geçince o sıkıntı ortadan kalkıyor

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Hocam önce temanizi global betada kullaniyordum hava durumunda sıkıntı yoktu sizin yaptığınız gibiydi sonra miuipro beta romuna geçtim hava durumu böyle widget kaldırdım tekrar yükledim ama halen böyle gösteriyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam rom ile alakalı olabilir şuan kullandığım telefon redmi not 7 global rom ve eski cihazım mi max 1 eu rom yüklü her ikisinde de sorunsuz çalışıyor.
saati kaldırıp varsayılan temaya dönüp saat ekleyin sonrasında temayı uygulayın olursa bu şekilde olur bunun harici sıkıntı olursa rom ile ilgili durum dur hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bildirim gelince durum çubuğunu aşağı cekince telefon kasıyor başka temaya geçince o sıkıntı ortadan kalkıyor

hocam o sorunu halletim bildirimler varsayılan temada ki gibi tek parça haline olacak bir kaç mesaj önce paylaşmıştım henüz güncel hali yayınlanmadı bugün gün için mtz dosyası paylaşacağım kullanma imkanınız var ise denersiniz.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam rom ile alakalı olabilir şuan kullandığım telefon redmi not 7 global rom ve eski cihazım mi max 1 eu rom yüklü her ikisinde de sorunsuz çalışıyor.
saati kaldırıp varsayılan temaya dönüp saat ekleyin sonrasında temayı uygulayın olursa bu şekilde olur bunun harici sıkıntı olursa rom ile ilgili durum dur hocam

hocam o sorunu halletim bildirimler varsayılan temada ki gibi tek parça haline olacak bir kaç mesaj önce paylaşmıştım henüz güncel hali yayınlanmadı bugün gün için mtz dosyası paylaşacağım kullanma imkanınız var ise denersiniz.
Sağolun hocam varsayilan temaya dönüp widget i kaldirdim tekrar ekledim sonra sizin temaya geçince oldu

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Arkadaşlar sadece mtz olarak ve sadece mtz versiyonunda Kilit ekranı Türkçe olarak ekledim indirip deneyebilirsiniz.
ve markette gelecek olanda kilit ekranı adım sayar ve müzik kısmı baştan da belirttiğim gibi genel olarak dağıtıldığı için İngilizce olarak gelecek bilginiz olsun. Deneyip geri dönüş yaparsanız sevinirim teşekkürler.

Sağolun hocam varsayilan temaya dönüp widget i kaldirdim tekrar ekledim sonra sizin temaya geçince oldu

rica ederim hocam olduğuna sevindim.

Üst Alt