Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ekran görüntüsü atan arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla parlaklık barı bildirim panelinden ve bildirimlerden biraz daha geniş duruyor. Bu hata mıdır sizin tercihiniz midir bilmiyorum ama belirtmek istedim.
Bar biraz daraltilabilir ama cok da problem degil.Kisilerde felan sari zemin ustune yazilar temaya uyumsuz onlar degisse beyaz zemin ustune mavi yazi olsa veya mavi zemin ustune beyaz yazi daha guzel olabilirdi onun haricinde tema cok guzel.
Hocam kisilerde felan son kullanilanlarin sari zemin ve yazi renginide ayarlayip bi mini guncelleme yayinlar misiniz baskada bir seye gerek yok gibi zaten ve guncelleme isi de beklemek gerekiyor mu onceki gibi
Hocam kisilerde felan son kullanilanlarin sari zemin ve yazi renginide ayarlayip bi mini guncelleme yayinlar misiniz baskada bir seye gerek yok gibi zaten ve guncelleme isi de beklemek gerekiyor mu onceki gibi
mtz olarak paylaşırım kullana bilen kullanır ve buradan geri dönüş yapar ona göre düzenlemelerin tamamı yapıldığında da markete atılır diğer şekilde her güncelleme için markete güncelleme atamıyorum uzun sürüyor yada onay veren her defasında hazırladığı için sıkıntı olmasın diye.