Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam öncelikle görsel kaldırıp bunu ekleyebilir misiniz malum telefon numaraları gözüküyor.
sarı zemin yani?
Aynen öyle , birde şu var
Alttaki fotoda mavi olarak çıkan bildirimler alt renk yine sade olsa bence daha güzel olur diye düşünüyorum Tema mükemmel sadece destek amaçlı eleştirisel bulunuyorum kusura bakmıyorsunuz umarım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve sorunuza gelirsek alt kısımdaki zeminden mi bahsediyorsunuz hocam. ?
Hocam mi 6 kullanıyorum herhangi bir sorun yok herşey gayet akıcı ve güzel . Sadece çok karışmak istemiyorum ama bildirim paneli beyaz yerine şeffaf olabilir mi siyahla çok uyumlu olacak gibi geliyor nedense bana
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam mi 6 kullanıyorum herhangi bir sorun yok herşey gayet akıcı ve güzel . Sadece çok karışmak istemiyorum ama bildirim paneli beyaz yerine şeffaf olabilir mi siyahla çok uyumlu olacak gibi geliyor nedense bana
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam ilk önce telefonun bölgesini Hindistan yapın daha sonra ilk sayfadaki tema linkine tıklayın temalar uygulaması ile açın indirip uygulayın. Daha sonra bölgeyi tekrar Türkiye yapın.
hocam ilk önce telefonun bölgesini Hindistan yapın daha sonra ilk sayfadaki tema linkine tıklayın temalar uygulaması ile açın indirip uygulayın. Daha sonra bölgeyi tekrar Türkiye yapın.