Eline emeğine sağlık çok güzel paylaşımlar yabancı siteden de gördüm.Konusunu açtığım temamın miui 12 uyumlu hale getirilmiş halidir kullanmak isteyenler için mtz formatında
Market inidirme linki miui 12 uyumlu =
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirme linki =Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
farklı romlardan geçişlerde ikon hatası olmaması için ekteki dosyayı twrp yada orangefox ile flaşlayın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tema - JiyanV2 Teması Yayında
Sabrınız için Teşekkür ederim nod~~ semih.1905 ve diğer arkadaşların isteği üzerine çalışması tamamlam temadır. Görseller eklendikçe buradan paylaşmaya devam edeceğim. Özel Teşekkür. Tema beta test aşamasında ilk fikir alışverişi yaptığım FuXiN ve ua_mustafa_20 test aşamasında...forum.miuiturkiye.net
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Temanın duvar kağıdı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uygulama Mağazasından indirdiniz?Üstad Endonezya romu kullanıyorum..12.04. temayı uyguluyorum bir süre sonra normal varsayılan temaya kendi kendine geri dönüyor.ilginc sebebi ne olabilir
HayırUygulama Mağazasından indirdiniz?
Şimdi Market ten indirdim onu deneyip size bilgi veririm.Rom ile alakalı olabilir bir bilgim yok açıkçası.
Marketten indirdiğim de sıkıntı yok.bilginiz olsunolur hocam