Emeğinize sağlik hocam bi durum varda mi 8 cihazimda miui 11 global kararliya gectim buradaki tema uygulamasinda içe aktarma gibi bi secenek goremedim hocam o sebeple yükleme yapamiyorum nasil yapabilirim
Hocam peki mağazaya yükleme durumu varmiHocam global romlarda tema uygulama mağazası harici yükleyemezsiniz. Custom romlarda sadece dışarıdan tema yüklenir.
Emeğinize sağlik hocam bi durum varda mi 8 cihazimda miui 11 global kararliya gectim buradaki tema uygulamasinda içe aktarma gibi bi secenek goremedim hocam o sebeple yükleme yapamiyorum nasil yapabilirim
Hocam peki mağazaya yükleme durumu varmi![]()
Kurdum hocam tekrardan emeğinize sağliktemanın normal hali var hocam şimdilik karanlık mod için miui 11 dediğim gibi açıldığında paylaşılacak.
Tema - JiyanV2 Teması Yayında
Sabrınız için Teşekkür ederim nod~~ semih.1905 ve diğer arkadaşların isteği üzerine çalışması tamamlam temadır. Görseller eklendikçe buradan paylaşmaya devam edeceğim. Özel Teşekkür. Tema beta test aşamasında ilk fikir alışverişi yaptığım FuXiN ve ua_mustafa_20 test aşamasında...forum.miuiturkiye.net