Miui 12 tema mağazasında henüz yokKontrol merkezinde kullanılan veri miktarı kutucuğu bende yok ondan bahsetmiştim birde sağlık gibi birşey vardı adım sayara benziyordu ,Ayrıca ben tema mağazasından jiyanv2 olanı kurabildim diğerini kuramadım uyumlu değil dedi miui 12 sürümdeyim gerçi mesajlarda bir arkadaş bölgeyi hindistan yaparsanız kurabilirsiniz demişti bende v2 yi kurabildim
Köşedeki oka tıklayıp istediğinizi seçinKontrol merkezinde kullanılan veri miktarı kutucuğu bende yok ondan bahsetmiştim birde sağlık gibi birşey vardı adım sayara benziyordu ,Ayrıca ben tema mağazasından jiyanv2 olanı kurabildim diğerini kuramadım uyumlu değil dedi miui 12 sürümdeyim gerçi mesajlarda bir arkadaş bölgeyi hindistan yaparsanız kurabilirsiniz demişti bende v2 yi kurabildim
dediğim olay bu ama yok düzenleye bakıyorum öyle bir seçenek yok mi 9t pro global 12 kullanıyorumKöşedeki oka tıklayıp istediğinizi seçinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkürler.Tabiki hocam
Daire içindeki oka tıklayındediğim olay bu ama yok düzenleye bakıyorum öyle bir seçenek yok mi 9t pro global 12 kullanıyorum