Tema Jiyan Blue MIUI 12 / 13 / 14 / HyperOS Uyumlu Tema

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Ellerinize sağlık. Yine muhteşem olmuş. Ama duvar kağıdını beğenmedim! :) Şaka bir yana. Hocam temalar uygulamasında temayı bulamıyor. Miui 12 kaynaklı olan tema uygulaması sorunu devam ediyor hala. Masik x yüklü telefonda. Emeğinize oy vermeyi çok isterim fakat uygulama sorunu başa bela. Mtz olarak paylaşmanızı rica ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

agit77

parst

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazmi
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
6
Agit77 hocam elinize sağlık çok güzel bir tema olmuş.

muslee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yazılım
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
6
Hocam tekrar hayırlı olsun emeğinize sağlık... Siz kötü yorumları gereksizleri kaale almayın. Bu sizin ne ilk ne de son temanız inşallah çok daha iyi paylaşımlarınız olacak. MIUI 12 için mtz dosyası isteğim var şimdiden teşekkürler...

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Açıklamanız ve samimi yanıtınız için teşekkür ederim,sadece eleştiri yaparken yapıcı ve düzeltilmesi için eksik yanlarını söyler iseniz (bu olmamış demek yerine şöyle olsa idi daha uyumlu olurdu veya bana hitap etmiyor ama ellerinize sağlık ) yapan kişinin de kalbini kırmamış olursunuz. Kalbinizi kirdiysam ben de ozur dilerim ama emek verenleri de düşünerek ilk değerlendirmenizi bu yorumunuzdaki gibi yapmanızı rica ederim. Hayatın hiçbir alanında insan kazanmaktan gönül almaktan zarar görmeyiz.

agit77 hocam ellerinize sağlık, gayet hoş bir tema olmuş :)
İlk resimlerdeki gibi görüp, sonra böyle bişey gelince beğenemiyorsun malesef ne yapabilirim.
beğenenler güle güle kullansın, yapan arkadaşında eline koluna nazar değmesin.
Paylaşım için teşekkür ediyorum. İllaki kolay bi tema olmamıştır. bir sürü zahmete giriyosun. onay bekliyorsun.
Emek silme işine gelince yoruma açık olsanız sizin ufkunuzu açar, herkes olumlu yorum yapsa
zevk alamazsınız bu işten hırslanamazsınız.
Ksura bakmayın üzdüysem özür dilerim. Hayr lı işler diliyorum. Hepimiz kardeşiz.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Ellerinize sağlık. Yine muhteşem olmuş. Ama duvar kağıdını beğenmedim! :) Şaka bir yana. Hocam temalar uygulamasında temayı bulamıyor. Miui 12 kaynaklı olan tema uygulaması sorunu devam ediyor hala. Masik x yüklü telefonda. Emeğinize oy vermeyi çok isterim fakat uygulama sorunu başa bela. Mtz olarak paylaşmanızı rica ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

agit77
Agit77 hocam elinize sağlık çok güzel bir tema olmuş.
Hocam tekrar hayırlı olsun emeğinize sağlık... Siz kötü yorumları gereksizleri kaale almayın. Bu sizin ne ilk ne de son temanız inşallah çok daha iyi paylaşımlarınız olacak. MIUI 12 için mtz dosyası isteğim var şimdiden teşekkürler...
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Açıklamanız ve samimi yanıtınız için teşekkür ederim,sadece eleştiri yaparken yapıcı ve düzeltilmesi için eksik yanlarını söyler iseniz (bu olmamış demek yerine şöyle olsa idi daha uyumlu olurdu veya bana hitap etmiyor ama ellerinize sağlık ) yapan kişinin de kalbini kırmamış olursunuz. Kalbinizi kirdiysam ben de ozur dilerim ama emek verenleri de düşünerek ilk değerlendirmenizi bu yorumunuzdaki gibi yapmanızı rica ederim. Hayatın hiçbir alanında insan kazanmaktan gönül almaktan zarar görmeyiz.

agit77 hocam ellerinize sağlık, gayet hoş bir tema olmuş :)
Çok teşekkür ederim hocam

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595

fragmagedon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ASD
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
Ellerinize sağlık, bu temanız da öncekiler gibi özgün ve güzel görünüyor, MIUI 12 için bağlantıyı gönderebilirseniz sevinirim ben de.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite