Hocam durum çubuğu varsayilan yapmışsınız.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.hacam durum bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mıuı 12 ye olmadı
Hocam özel mesajdan gönderdiğiniz mtz kurdum .birde simgelerden takvim kaçmış aradanHocam durum çubuğu varsayilan yapmışsınız.
Ve tema eski hali gözüküyor Jiyan Black olarak olması lazım
Hocam özel mesajdan gönderdiğiniz mtz kurdum .birde simgelerden takvim kaçmış aradanResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Selam,Miui 10 için daha önce hazırladığım temayı kullananlar için MIUI 11 / MIUI 12 Uyumlu hale getirdim.
(Global Rom MIUI 11 Kullananlar Temanın Bölge Ayarını Hindistan Yapıp İndirebilir.)
MIUI 12 kullanmak isteyenler için özelden mtz olarak paylaşılacaktır.
(Not) Tema mağazası linkine tıklayıp uygulama mağazası uygulamasını seçip indirebilirsiniz miui 11 için
Uygulama Mağazası İndirme Linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam temalarınızla sanki yeni bir telefon almışım hissi uyandırıyor. Miui 12 linkini alablirmiyim.Başarılarınızın devamını diliyorum.Elinize emeğinize sağlık.A.S. Tabiki
Hocam temalarınızla sanki yeni bir telefon almışım hissi uyandırıyor. Miui 12 linkini alablirmiyim.Başarılarınızın devamını diliyorum.Elinize emeğinize sağlık.
Hocam yazı karakterinizin adı nedir? Güzel duruyor.Hocam özel mesajdan gönderdiğiniz mtz kurdum .birde simgelerden takvim kaçmış aradanResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.