- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 25
Keyifli seyahatleriniz olsun hocam. Bizim kaçakçılar daha mantıklı gibi. Aynı fiyatlara hazır kayıtlı bl açılmış veriyorlar
Telefon değil de saat satan yerlere gitmeyi düşünürseniz haberleşelim ama![]()
Türkiye'deki fiyatlar ne kadar bilmiyorum ama Japonya Seiko mağazasında dikkatimi çeken bir kaç ürünü ekledimSeiko ve citizen saatlerin fiyatlarına bakın hocam. Birde benyar diye bir marka var fiyat performans.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benden önce cantara hocam yazmış zaten. Japonya'dan saat getirilir![]()
İlk resimdeki open heart olan saatin fiyatı buraya kıyasla çok iyi hocam. Burayla neredeyse yarı yarıya. Ama bu tarz saat seviyorsanız orient star'ın çok benzer, daha uygun fiyatlı ve benzer kalitede bir modeli var ona bakmanızı tavsiye edebilirim.Türkiye'deki fiyatlar ne kadar bilmiyorum ama Japonya Seiko mağazasında dikkatimi çeken bir kaç ürünü ekledim![]()
hesabı yanlıs yapmısım15t pro ile 17 ultra nasıl aynı fıyat olabılıyor+ hocam 17 ultra 34 bın lira gayet iyi bir fiyat 17 ultra ıcın
Hocam 34 bin olsa şimdi o cihazdan yazıyor olurdum15t pro ile 17 ultra nasıl aynı fıyat olabılıyor+ hocam 17 ultra 34 bın lira gayet iyi bir fiyat 17 ultra ıcın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hesabı yanlıs yapmısım57 bıne gelıyormus
Hocam iki kişi gittik.Hocam gitmek kalmak ne kadar tuttu ve döviz olarak ne kadar götürdünğz yanınızda