Sohbet İyi ki Xiaomi Aldık - Samsung S8 gördükten sonra

• Konbuyu başlatan altan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 17
  • Görüntüleme 2K

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
İşlemci mi sıkı durun SD 821 LG G6:D

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
İşlemci mi sıkı durun SD 821 LG G6:D
2 tane mi5s plus 128'lik alınır.

düzeltiyorum:
6gb ram versiyonu yokmuş g6'nın.

2,5 tane mi5s plus 4/64 alınır.

samsung s8'in de 6gb ram olanı yok.

mi5s plus sadece toplam kasa boyutu olarak kaybediyor ama tuşların sanal olmadığını düşünürsek bu ayrıca bir kazanç bence.

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Bu bilmem ne yarışı var ya bu sezon son noktayı Apple koyar herkes rahat eder bu nasıl fiyat arkadaşlar ya forum büyüklerinden olduğumu düşünerek söyleyim xiaomi pahalı diyenin ağzına vururum bundan böyle rock~~

xiaomi_ersin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi mı 5
Konular
36
forumda birkaç başlıkta xiomi fiyatları neden bu kadar arttı deniyordu. Neyin fiyatı son 5 ayda 1,5 katına çıkmadı neredeyse.

Fiyat çok uçuk bence. Tasarım rezalet. Köşelerin bu kadar pah kırılması da nedir ekranda anlamadım. köşeler abartı yuvarlak. Google'ın yaptığı da iş değil, çok uzun yıllardır bütün üreticileri sanal tuşlara zorluyor. Samsung da boyun eğememiş demek ki.

Umarım, Lenovo, Xiaomi, ZTE (bir modelde direnemedi), OnePlus (oppo da sanal tuşçu abisi) direnir çünkü sanal tuş kesinlikle sevmiyorum.
Bence tam olarak öyle değil hocam tasarım gerçekten güzel tabi göreceli bir kavram bu ama hakkını yemeyelim ekrani qhd plus gorilla glass 5 oda güzel elbette işlemci ve performans tarafında SD 835 ten daha performanslı olduğu söyleniyor ama aşırı büyük bir fark atmıyor ram 6 olabilirdi. Ve bu telefonun en iyi olduğu kriter belkide kamera gerçekten de üst düzey özelliklere sahip kamera paketi ve batarya kötü bir deneyim sunmayacaktir tabi ama 3000 mah bu telefonun diğer özellikleri yanında sönük kalmış bir değer daha çok utanç kaynağı bence ve gelelim fiyata 4400 lira kesinlikle verilmez ben vermem şahsen lg desen 3700 diyo bakalım HTC napcak en çokta apple yi merak ediyorum:) bu fiyatları görünce Çinli markalara tekrar tekrar aşık oluyorum:) neyse sonuç olarak telefon iyi ama ederi bu değil zaten özellikle bı sebebi olmadığı takdirde bu parayı vermez kimse bence illa verenler olacaktır tabi de bence bugün nebilim note 7nin kalemine ihtiyacı olmayan lg g6 nin kamerasina ihtiyacı olmayan s7edge in edge ekranına ihtiyacı olmayan yani genel kullanici asla gidipte bi amiral gemisine 2500 liradan daha fazla para vermez özellikle xiaomi meizu oneplus zuk ve daha birçok örnek markanin telefonlarına ulkemizdede erisebilirken bunlar benim düşüncelerim tabi farklı düşüncelere saygı duyarım saygilar;)

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
HTC zaten adımını attı ki,

3000tl civarında htz u ultra

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
şu mi5s de niye mi5 deki ois yok bi de kızılötesi yoktu heralde sırf ondan almadım bir pişmanlık mevcut

Üst Alt