2 tane mi5s plus 128'lik alınır.İşlemci mi sıkı durun SD 821 LG G6
Bence tam olarak öyle değil hocam tasarım gerçekten güzel tabi göreceli bir kavram bu ama hakkını yemeyelim ekrani qhd plus gorilla glass 5 oda güzel elbette işlemci ve performans tarafında SD 835 ten daha performanslı olduğu söyleniyor ama aşırı büyük bir fark atmıyor ram 6 olabilirdi. Ve bu telefonun en iyi olduğu kriter belkide kamera gerçekten de üst düzey özelliklere sahip kamera paketi ve batarya kötü bir deneyim sunmayacaktir tabi ama 3000 mah bu telefonun diğer özellikleri yanında sönük kalmış bir değer daha çok utanç kaynağı bence ve gelelim fiyata 4400 lira kesinlikle verilmez ben vermem şahsen lg desen 3700 diyo bakalım HTC napcak en çokta apple yi merak ediyorum bu fiyatları görünce Çinli markalara tekrar tekrar aşık oluyorum neyse sonuç olarak telefon iyi ama ederi bu değil zaten özellikle bı sebebi olmadığı takdirde bu parayı vermez kimse bence illa verenler olacaktır tabi de bence bugün nebilim note 7nin kalemine ihtiyacı olmayan lg g6 nin kamerasina ihtiyacı olmayan s7edge in edge ekranına ihtiyacı olmayan yani genel kullanici asla gidipte bi amiral gemisine 2500 liradan daha fazla para vermez özellikle xiaomi meizu oneplus zuk ve daha birçok örnek markanin telefonlarına ulkemizdede erisebilirken bunlar benim düşüncelerim tabi farklı düşüncelere saygı duyarım saygilarforumda birkaç başlıkta xiomi fiyatları neden bu kadar arttı deniyordu. Neyin fiyatı son 5 ayda 1,5 katına çıkmadı neredeyse.
Fiyat çok uçuk bence. Tasarım rezalet. Köşelerin bu kadar pah kırılması da nedir ekranda anlamadım. köşeler abartı yuvarlak. Google'ın yaptığı da iş değil, çok uzun yıllardır bütün üreticileri sanal tuşlara zorluyor. Samsung da boyun eğememiş demek ki.
Umarım, Lenovo, Xiaomi, ZTE (bir modelde direnemedi), OnePlus (oppo da sanal tuşçu abisi) direnir çünkü sanal tuş kesinlikle sevmiyorum.
HTC 11 mı 20 mı ne gelcekti galibaHTC zaten adımını attı ki,
3000tl civarında htz u ultra