Sohbet İtopya.com Güvenilirmidir ?

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Selamlar arkadaşlar.
Bilgisayarımda bir kaç parçayı değiştirmek istiyorum piyasa araştırması yaptım ve adını reklamını sağda solda gördüğüm sitelere bakındım bunlardan biri de itopya.com, bu yıl veya bu ay içinde yakın zamanda bu siteden alışveriş yapan oldu mu veya çevresinden ? Gören bilen duyan bilgilendirirse çok sevinirim.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
İtopya reklam ve sponsordan ibarettir bi sorun olduğunda kendilerine ulaşması zordur. sipariş ettiğiniz ürün kargoda zarar görmüşse yada kronik sorunluysa vay halinize peşinden koşturur. ben size 2 güvenilir kaynak vereyim teknobiyotik ve incehesap bu ikisi fiyat olarak uygun ve müşterisiyle ilgilenen 2 firma ben çevrem burdan alışveriş yaparız.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Selamlar arkadaşlar.
Bilgisayarımda bir kaç parçayı değiştirmek istiyorum piyasa araştırması yaptım ve adını reklamını sağda solda gördüğüm sitelere bakındım bunlardan biri de itopya.com, bu yıl veya bu ay içinde yakın zamanda bu siteden alışveriş yapan oldu mu veya çevresinden ? Gören bilen duyan bilgilendirirse çok sevinirim.
Bulunduğunuz yerde Vatan compüter yok mudur hocam? Şu an kullanmakta olduğum masaüstü, toplama bir pc dir ve bütün parçaları vatan bilgisayardan temin ettim.
Uygun fiyat seçenekleri ve güvenirliği açısından tek geçerim. Bir düşünün isterseniz.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Vatan daha uygun olabiliyor, tabii itopya'da güvenilir. Tabii her marka gibi onun da şikayetleri mutlaka vardır.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İtopya reklam ve sponsordan ibarettir bi sorun olduğunda kendilerine ulaşması zordur. sipariş ettiğiniz ürün kargoda zarar görmüşse yada kronik sorunluysa vay halinize peşinden koşturur. ben size 2 güvenilir kaynak vereyim teknobiyotik ve incehesap bu ikisi fiyat olarak uygun ve müşterisiyle ilgilenen 2 firma ben çevrem burdan alışveriş yaparız.

Hocam dediklerinizi birçok kişiden duydum araştırdığımda sizin dediğiniz gibi ulaşmak imkansız diyenler olmuş kimisi ise çok memnun bende o yüzden foruma sormak istedim :) Birinci seçeneğim Teknobiyotik idi şimdi daha da sempatimi kazandı teşekkürler hocam.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hocam dediklerinizi birçok kişiden duydum araştırdığımda sizin dediğiniz gibi ulaşmak imkansız diyenler olmuş kimisi ise çok memnun bende o yüzden foruma sormak istedim :) Birinci seçeneğim Teknobiyotik idi şimdi daha da sempatimi kazandı teşekkürler hocam.
Teknobiyotik de muhteşem indirimler olabiliyor bazen... Bazen. Onun dışında gereksiz pahalı.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Bulunduğunuz yerde Vatan compüter yok mudur hocam? Şu an kullanmakta olduğum masaüstü, toplama bir pc dir ve bütün parçaları vatan bilgisayardan temin ettim.
Uygun fiyat seçenekleri ve güvenirliği açısından tek geçerim. Bir düşünün isterseniz.

Var hocam ama maalesef fiyatları aşırı pahalı . Herhangi bir teknoloji sitesi ile aralarında nerdeyse 300tl fark oluyor. Ben uzun zamandır vatandan alışveriş yapmıyorum bu yüzden genelde Hepsiburada kullanırdım ama o daha uçtu :)

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Vatan computer güvenilirlik açısından sıfırdır. tamamen şans ve kumar işi mağazalarında bilgisiz iş bilmeyen priminin peşinde koşan elemanlar çalıştırıyolar. itopya vatan computer büyüklüğüne güvenip kendini salmış gelişi güzel iş yapan firmalar incehesap ve teknobiyotik ise emin adımlarla çalışan bünyesinde bilgili insanlarla iş yapan firmalardır.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Vatan daha uygun olabiliyor, tabii itopya'da güvenilir. Tabii her marka gibi onun da şikayetleri mutlaka vardır.
Teknobiyotik de muhteşem indirimler olabiliyor bazen... Bazen. Onun dışında gereksiz pahalı.

Evet hocam itopya cidden çok ucuz sırf bu yüzden kuşkulandım ve kendi Instagram ve Facebook hesaplarındaki şikayet yorumları inanılmaz korkuttu beni şuan vazgeçtim inanin :) Adamlarin hiç umurunda değil iyiki sizlere sormuştum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatan computer güvenilirlik açısından sıfırdır. tamamen şans ve kumar işi mağazalarında bilgisiz iş bilmeyen priminin peşinde koşan elemanlar çalıştırıyolar. itopya vatan computer büyüklüğüne güvenip kendini salmış gelişi güzel iş yapan firmalar incehesap ve teknobiyotik ise emin adımlarla çalışan bünyesinde bilgili insanlarla iş yapan firmalardır.

Katılıyorum dediklerinize ben yıllardır vatan bilgisayardan bu yüzden ürün almadım..İncehesap da iyidir diyorsunuz yani hocam hmm o halde oraya da bir göz atayım :)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Çalışan elemanın insitifiyatine bırakırsanız dediğiniz belki doğru olabilir. Lakin siz kendiniz bizzat ürün talebinde bulunursanız güvenirlik açısından bir problem olacağını zannetmem.
En azından ben bir problem yaşamadım. Kendi bilgisayarım dahil üç pc topladım ve hepsini vatan computer den temin ettim.

Üst Alt