Sohbet İstanbul'da YD Cihaz Satan Yer Var Mı ?

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
90
Bildiğiniz güvenilir YD cihaz satan yer var mı ? Asya veya Avrupa fark etmez. Hatta mümkünse ellerinde K60 pro olan bildiğiniz bir yer varsa çok daha iyi olur.

Net üzerinden bir çok yere baktım kutusuz gönderim yapıyorlar ve en az 1 hafta da bekletiyorlar.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Tekno Muaz var Zeytinburnu' da. Referansları olan dürüst bir satıcı.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
90
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekno Muaz var Zeytinburnu' da. Referansları olan dürüst bir satıcı.
Hocam K60 Pro yok ellerinde satıcıların çoğuna baktım bir kısmında K60 Pro yok bir kısmında var ama 12/256 yok ve hiç birisi kutusu ile birlikte vermiyor. 2 tane birden alıcam ama ne beklemek istiyorum ne de kargo da sorun olmasını.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Hocam K60 Pro yok ellerinde satıcıların çoğuna baktım bir kısmında K60 Pro yok bir kısmında var ama 12/256 yok ve hiç birisi kutusu ile birlikte vermiyor. 2 tane birden alıcam ama ne beklemek istiyorum ne de kargo da sorun olmasını.
Tanıdığım üç satıcı var İstanbul' da, hiç birinde de mevcut değil. Tedarik edenler ise genelde Irak üzerinden cihaz getiren ve işyerleri doğu illerinde olan, satışı da sosyal medya üzerinden yapanlar. Lakin onlar da talep üzerine getirtip bir hafta bekleme süresi veriyor. Cihaz çin versiyonu olduğu için de fason kutulu satıyorlar.
İstediğiniz şartlarda cihaz bulmanız biraz zor görünüyor.
Sahibinden' e bakın diyeceğim ama o da ne kadar güvenilir tartışılır.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
90
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tanıdığım üç satıcı var İstanbul' da, hiç birinde de mevcut değil. Tedarik edenler ise genelde Irak üzerinden cihaz getiren ve işyerleri doğu illerinde olan, satışı da sosyal medya üzerinden yapanlar. Lakin onlar da talep üzerine getirtip bir hafta bekleme süresi veriyor. Cihaz çin versiyonu olduğu için de fason kutulu satıyorlar.
İstediğiniz şartlarda cihaz bulmanız biraz zor görünüyor.
Sahibinden' e bakın diyeceğim ama o da ne kadar güvenilir tartışılır.
Birebir cihazın orjinal kutusu olması gerekmiyor yani yine cihazın kutusu olsun jelatini olmasa da olur fakat en azından dolar daha fazla yükselmeden İstanbul içinden almak istiyorum. Yoksa 3 hafta içinde cihaz 19-20k olucak ve hiç alamıycam. Sarı siteden baktım 2 tanesi ile iletişime geçtim fakat onların elinde de 12/256 stok yok ve yine onlarda kutusuz veriyor fakat ilanda kutulu gösteriyorlar. Cidden mide bulandırıcı bir hal almaya başladı bu durum.

Üst Alt