Sohbet İstanbul'da artık Maske zorunlu

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Çok geç alınmış bir kararı canı gönülden destekliyorum, millet işin ciddiyetinin maalesef farkında değil, akıl ve zeka konusunda Sayın Aziz Nesine hak veriyorum, Maske ve Sosyal mesafe sart....

Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Bence en başından gelmeliydi hele ki yalandan maske takanlar var.
Burunları açık ee faydası yok ki o zaman
Birini görmüştüm maske takmış ama burnunun hizasından 2 tane delik açmış.
Kısacası dediğiniz gibi bu karar çok geç geldi ve bu tüm illerde yaklaşık 2 ay önce başlamalıydı

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Çok geç alınmış bir kararı canı gönülden destekliyorum, millet işin ciddiyetinin maalesef farkında değil, akıl ve zeka konusunda Sayın Aziz Nesine hak veriyorum, Maske ve Sosyal mesafe sart....

Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Sadece takmak için takılacaksa bunun bir çözüm olmasını beklemiyorum hocam. Toplu taşımalarda maske zorunlu ama kimse ağzını burnunu kapatmıyor. Bunun kontrolü sağlanamayacağı için anca yakalayabildiklerine ceza yazarlar kamera önünde. Sonrası yine aynı İstanbul...

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Sadece takmak için takılacaksa bunun bir çözüm olmasını beklemiyorum hocam. Toplu taşımalarda maske zorunlu ama kimse ağzını burnunu kapatmıyor. Bunun kontrolü sağlanamayacağı için anca yakalayabildiklerine ceza yazarlar kamera önünde. Sonrası yine aynı İstanbul...
Valla hocam ben ağzını burnunu kapatmayanlara cahillik demek istiyorum... Şimdi çoğu insanın kafasında virüs bitti olayı var

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, millet de artık akıllı olsun ve taksın maskesini, valla ben takıyorum ve dikkat ediyorum, herkes de aynı duyarlılığı gösterir inşallah

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Valla hocam ben ağzını burnunu kapatmayanlara cahillik demek istiyorum... Şimdi çoğu insanın kafasında virüs bitti olayı var
2. Dalga meydana gelme olasılığı bu yüzden sürekli gündemdeydi. Keşke milletimiz sağduyulu olabilse bir an önce kurtulabilsek şu virüsten

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
2. Dalga meydana gelme olasılığı bu yüzden sürekli gündemdeydi. Keşke milletimiz sağduyulu olabilse bir an önce kurtulabilsek şu virüsten
İnşallah hemen düzelir de eski düzenimize döneriz...
Milletimizde yanlış anlamayın da bu konuda sağduyu pek göremedim. Çarşıda ufak tefek işlerimi hallediyorum Bi bakıyorum gençler toplaşmış geziyor maske yok, sosyal mesafe desen max 20 cm.... Daha çok örneği varda dediğim gibi bu konuda açıkçası halkımızın bazı kısmını sevmedim hoşuma gitmedi

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Kanaatimce, İstanbul, Ankara, İzmir vb gibi populasyonun, iş hayatının ve sosyal hayatın yoğun olduğu illerimiz de en başından itibaren alınması gerekli olan bir karar olduğunu düşünüyorum.
Duyarlı olup alınan kararlara riayet etmek ve herşeyden önce sağlığın geldiğini unutmaz isek herşey çok daha güzel olacaktır.

Glorious

Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Hocam, millet de artık akıllı olsun ve taksın maskesini, valla ben takıyorum ve dikkat ediyorum, herkes de aynı duyarlılığı gösterir inşallah

Hocam duyarlı olan insan sayısı 5 kişiden 1i kadar. Başka yok maalesef.
İnşallah hemen düzelir de eski düzenimize döneriz...
Milletimizde yanlış anlamayın da bu konuda sağduyu pek göremedim. Çarşıda ufak tefek işlerimi hallediyorum Bi bakıyorum gençler toplaşmış geziyor maske yok, sosyal mesafe desen max 20 cm.... Daha çok örneği varda dediğim gibi bu konuda açıkçası halkımızın bazı kısmını sevmedim hoşuma gitmedi
Eski düzene dönmek çok uzun zaman alacak hocam. Önemli olan yeni düzene ayak uydurabilmek. Yeni düzene uyulsa çok kısa bir sürede herşey eskiye dönmeye başlar fakat hem bazı konularda geç kalındı hem de halkımız yeterince destek olmuyor.

Üst Alt