Rom İstanbul içerisinde orjinal Roma çevirecek birisi varmı ücreti dahilinde

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Hocam romu flaslarken dikkat edin. Aşağıdaki seçeneklerden sadece FLAS ALL seçeneğini veya CLEAN ALL seçeneğini işaretleyin.dikkatinizden kaçmasın telefonu brick edebilirsiniz.

mevlterkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
Hocam romu flaslarken dikkat edin. Aşağıdaki seçeneklerden sadece FLAS ALL seçeneğini veya CLEAN ALL seçeneğini işaretleyin.dikkatinizden kaçmasın telefonu brick edebilirsiniz.
telefon brick modundaydı ama nasıl olduysa kendiliğinden oldu tekrar tekrar deneyince çok şükür istediğimi yapabildim

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Hocam çok geçmiş olsun. Belki çok küçük bi ayrıntıyı atlamış olabilirsiniz.İnsan yanıtla yanıtla öğreniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok geçmiş olsun. Belki çok küçük bi ayrıntıyı atlamış olabilirsiniz.İnsan yanıtla yanıtla öğreniyor
Pardon YANITLA YANITLA

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
error veriyor missmatching image and device diyor ne yapıyorsam olmuyor telefon fastboot ekranında kaldı
bu hatanın sebebi yanlış rom indirmiş olmanız. rom cihaz ile uyumsuz diyor. fastboot modda minimal adb ye fastboot getvar product yazın cihazın kodunu öğrenin ona göre rom linki verilir.

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
error veriyor missmatching image and device diyor ne yapıyorsam olmuyor telefon fastboot ekranında kaldı
Hocam doğru romu flashlamıyorsunuz. Söylediğiniz hatanın nedeni şu;
Script ilk önce cihazı rom ile
Kod:
getvar product
komutu ile cihaz bilgisi alıp karşılaştırıyor.
Sonra anti durumuna bakıyor.
İkisi de uygunsa devam eder değilse hata verir ya da direkt batch ile yüklüyorsanız komut isteminden çıkış yapar.
Anti-rollback'a takılmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Buradaki sorun telefon için olmayan bir rom kurmaya çalışıyormuşsunuz gibi görünüyor. Rom indirirken telefon kod adına dikkat edin.

Üst Alt