Rom İstanbul içerisinde orjinal Roma çevirecek birisi varmı ücreti dahilinde

mevlterkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
Arkadaşlar bu işlerden hiç anlamıyorum cihazı aldığımda içerisinde mmxteam isimli bi custom rom yüklüydü ben bugüne kadar kurcalamadım ama orijinaline geri çevirmek istiyorum bunu İstanbul içerisinde yapacak birisi varmı ücreti neyse karşılarım uzaktan PC ile bağlanıp yapacak kişi de varsa olur lütfen yardımcı olun cihaz poco x3pro

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
46

mevlterkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
Aslında anlamayacak bir şey yok hocam. Forumda anlatımı mevcut. İnceleyebilirsiniz

Cihazınız için Global Stock Rom konusu; MIUI 13 - POCO X3 Pro – Global Kararlı Rom V13.0.3.0.SJUMIXM İndirme Bağlantıları

Bu da Mi Flash ile Stock Rom Yükleme Rehberi; Bu Video - Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)
Aslında videoları izledim ve anladım. Ancak bilgisayarıma mi flash indirdiğimde driverleri bir türlü yükleyip aygıt yöneticisindeki o ünlem işaretini asla yok edemedim kaç kere indirip denediysem de olmadı

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
46
Aslında videoları izledim ve anladım. Ancak bilgisayarıma mi flash indirdiğimde driverleri bir türlü yükleyip aygıt yöneticisindeki o ünlem işaretini asla yok edemedim kaç kere indirip denediysem de olmadı
Ünlem olan kısımdaki bağlı donanıma sağ tıklayıp Sürücü Yazılımını Güncelleştir diyin sonra tekrardan deneyin hocam. Eğer sorunsuz bir şekilde güncellerse ve cihazı bağladığınız portta yine problem çıkarsa, bu sefer farklı bir USB portuna takıp romu tekrar yüklemeyi deneyin. Yine olmazsa bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrardan cihazınızı bağlayıp tekrardan romu yüklemeye çalışın.

mevlterkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
Ünlem olan kısımdaki bağlı donanıma sağ tıklayıp Sürücü Yazılımını Güncelleştir diyin sonra tekrardan deneyin hocam. Eğer sorunsuz bir şekilde güncellerse ve cihazı bağladığınız portta yine problem çıkarsa, bu sefer farklı bir USB portuna takıp romu tekrar yüklemeyi deneyin.
Denedim ama mi flash uygulamasını doğru yükleyemiyorum bir türlü bilgisayarda mı problem var bilmiyorum mi flash uygulamasını bi halledebilsem herşey çözülecek ama uygulama sürekli hata veriyor her türlüsünü de indirdim ama olmuyor

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
46
Denedim ama mi flash uygulamasını doğru yükleyemiyorum bir türlü bilgisayarda mı problem var bilmiyorum mi flash uygulamasını bi halledebilsem herşey çözülecek ama uygulama sürekli hata veriyor her türlüsünü de indirdim ama olmuyor
Ne hatası veriyor peki? Mi Flash'ın en sorunsuz sürümü, yukarıda verdiğim sürümüdür. Ben de güncel Mi Flash sürümleriyle hep hata alıyorum ama yukarıda verdiğim konudaki Mi Flash ile denerseniz büyük ihtimalle sorun olmayacaktır. Hep kurtarıcım o Mi Flash sürümü olmuştur.

mevlterkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
Ne hatası veriyor peki? Mi Flash'ın en sorunsuz sürümü, yukarıda verdiğim sürümüdür. Ben de güncel Mi Flash sürümleriyle hep hata alıyorum ama yukarıda verdiğim konudaki Mi Flash ile denerseniz büyük ihtimalle sorun olmayacaktır. Hep kurtarıcım o Mi Flash sürümü olmuştur.
Bir de o sürümü deneyeyim tekrar yazarım. Verdiği hatanın ne olduğunu bende bilmiyorum açar açmaz ekrana bir hata çıkıyor devam et diyorum driver kısmına gelip install dediğimde aynı hatayı yine veriyor yine devam et deyince install yazısı gidiyor wait diyor bekletiyor driverleri yüklemiyor yani vallahi şu işi bi halledeyim tövbe birdaha custom rom felan

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Driverlar için indirip masaüstüne çıkartın.
Klasör içindeki MiUsbDriver.exe'ye çift tıklayın.
Telefonu USB kablo ile bağlayın.
Cihazı fastboot ve recovery'de hala görmüyorsa aynı işlemi orada da yapın.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
46
Bir de o sürümü deneyeyim tekrar yazarım. Verdiği hatanın ne olduğunu bende bilmiyorum açar açmaz ekrana bir hata çıkıyor devam et diyorum driver kısmına gelip install dediğimde aynı hatayı yine veriyor yine devam et deyince install yazısı gidiyor wait diyor bekletiyor driverleri yüklemiyor yani vallahi şu işi bi halledeyim tövbe birdaha custom rom felan
Eğer manuel olarak driverleri daha önceden kurduysanız, Mi Flash size driverleri kurmanızı önerse bile yoksayın. Mi Flash kullanacağınız zaman da sadece yukarıda verdiğim sürümü kullanın. Çünkü gerçekten de en sorunsuz sürüm o sürüm

mevlterkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
Eğer manuel olarak driverleri daha önceden kurduysanız, Mi Flash size driverleri kurmanızı önerse bile yoksayın. Mi Flash kullanacağınız zaman da sadece yukarıda verdiğim sürümü kullanın. Çünkü gerçekten de en sorunsuz sürüm o sürüm
Sürümü deneyeceğim. Manuel olarak herhangi bir driver kurmadım nasıl kuracağımıda bilmiyorum maalesef. Umarım çözebilirim en kötü başka bir bilgisayar bulup deneyeceğim

Üst Alt