Haber İstanbul Bilişim Ürün GÖNDERMİYOR

beyefend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kafkef
Cihazım
İphone
Konular
8
Merhaba arkadaşlar, Öncelikle bu konuyu açmamın sebebi yakınım gibi kimsenin mağduriyet yaşamaması. (Konu yasak ise kaldırırım.)

İnternette araştırmadan, İstanbul bilişimden sipariş verdi kendisi ve 15 iş günü içinde kargoya verilmesi gereken ürün bir türlü kargoya verilmedi. En sonra kendisi müşteri hizmetleriyle görüştüğünde ürünü tedarik edemiyoruz. İade yapalım dediler. Yani parayı bir güzel işletip insanları MAĞDUR ediyorlar. Olur ya sizinde bütçeniz yetmez uyguna telefon alayım dersiniz aman ha sakın kanmayın.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Merhaba arkadaşlar, Öncelikle bu konuyu açmamın sebebi yakınım gibi kimsenin mağduriyet yaşamaması. (Konu yasak ise kaldırırım.)

İnternette araştırmadan, İstanbul bilişimden sipariş verdi kendisi ve 15 iş günü içinde kargoya verilmesi gereken ürün bir türlü kargoya verilmedi. En sonra kendisi müşteri hizmetleriyle görüştüğünde ürünü tedarik edemiyoruz. İade yapalım dediler. Yani parayı bir güzel işletip insanları MAĞDUR ediyorlar. Olur ya sizinde bütçeniz yetmez uyguna telefon alayım dersiniz aman ha sakın kanmayın.
Devlet bunlara gereken cezayı umarım keser.

emrebzk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
civil aviation
Konular
5
İstanbul Bilişim'den bende alış veriş yaptım
5bin lira kadar. Ama herhangi bi sorun yaşamadım. Eğer sana stok ile ilgili bir bilgi verdilerse ya da tedarik süresi hakkında mağduriyet olmaz.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Evet, bu firma son günlerde tüm cihazlarda anormal fiyat indirimlerine gitti. Sanırım nakit sıkıntısı çekiyorlar.. Sonrada ürünü tedarik edemiyoruz diyorlar. Aman dikkat edelim.

strong

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mı 6
Konular
14
Uzun süredir bu yöntemi kullanıyorlar resmen insanları kandırıyor bu adiler

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Bende bir arkadaşa burdan redmi 7a aldım bayada uygundu 20 gün geçti ürün halen gelmedi sonra beni aradılar 3 Aralık'ta gönderebiliriz dediler. Yani eyer ürün gelirse 37 günde elime ulaşmış olucak haha-- açıkcası büyük ihtimal dolandırıldık ürünü 700TL ye almıştım sikayetlere bakıyorum da kimisi burdan 50.000TL ye ürün bile almış kimisi iphone 11 pro max almış bunları okudukça içim rahatladı party~~ biz gene fazla ucmamışiz. Aslında bende konu açmak istiyordum kimse mağdur olmasın diye bundan 4 5 ay kadar önce ertesi gün ürünü gönderiyorlarmış. Sanırım bu şirket batma arefesinde ürünün parasını bankaya yatırıp faizede işleyip kendilerini kurtarmaya çalışıyorlarmış. Ürünü ya yurt dışından sipariş durumuna göre ithal ediyorlar yada internetten arızalı ürünleri alıp tamir ederek sıfır gibi gönderiyorlarmış. Dikkat etmenizde fayda var.

bebahce1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
M2007J3SG
Konular
1
yanlışım varsa düzeltin lütfen. ürün elinize geçmeden yani siz onay vermeden para hesaplarına geçmez diye biliyorum.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
15 gün tedarik süresi olmasını nasıl mantıklı bulabildiniz ki?

beyefend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kafkef
Cihazım
İphone
Konular
8
İstanbul Bilişim'den bende alış veriş yaptım
5bin lira kadar. Ama herhangi bi sorun yaşamadım. Eğer sana stok ile ilgili bir bilgi verdilerse ya da tedarik süresi hakkında mağduriyet olmaz.
Sanırım eklemeyi unuttum. Şikayet var sitesinde binlerce aynı konudan mağdur insanlar var. Maalesef araştırma yapmadan alındığı için sonuç hüsran. Yoksa eski İstanbul bilişim ' i bizde biliyoruz. Artık politikaları değişmiş demek ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlışım varsa düzeltin lütfen. ürün elinize geçmeden yani siz onay vermeden para hesaplarına geçmez diye biliyorum.
Kendi sitelerinden satış yaptıkları için alışveriş yapıldığı anda ödeme geçer onlara. N11, Hepsiburada gibi platformlardan alınmış olsa dediğiniz geçerli olurdu.

15 gün tedarik süresi olmasını nasıl mantıklı bulabildiniz ki?
Bazen bütçe yetmiyince böyle yollara başvurulabiliyor ama sonuç hüsran. İstanbul Bilişim eskiden doğru düzgün satış yapan bir firmaydı buna güvenmiş olabilir birazda.

Şikayet sitesinde binlerce yorum var bunla alakalı ama herkes oraya bakmayabilir. Biz Xiaomi kullanıcıları bu platformda gerekli araştırmaları yapıyoruz. Bir kişiyi de bu yanlıştan kurtarabilirsek kardır. Genel kapsamlı düşündüğümüzde bir tarafta mağduriyet yaşatarak zengin olanlar, diğer tarafta parayı zar zor kazanarak telefon (vb.) alıp telefonsuz kalan arkadaşlar. Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Üst Alt