Diğer İslam dinine inanan Forum yetkilileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
İman
Telefon Modeli
İnsan
Bootloader Kilidi
Açık
Selamun aleyküm arkadaşlar, forumda İslami paylaşım yapıyorum ama birileri sürekli forumdan kaldırıyor. Sizden ricam foruma İslami paylaşım bölümü açmanız. Mevzuyu uzatmak istemiyorum ama sürekli silen vatandaş kimse insan biraz mert olur açıklama yapar, niye kaldırdığını mesaj olarak atabilir. Paylaştığım şeyleri beğenmeyebilirsin lakin düşmanca tavrına bakınca satanist olman dışında Bi anlam veremiyor. Satanistmisin hemşerim neden sürekli siliyorsun paylaşımlarımı.!

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Selamun aleyküm arkadaşlar, forumda İslami paylaşım yapıyorum ama birileri sürekli forumdan kaldırıyor. Sizden ricam foruma İslami paylaşım bölümü açmanız. Mevzuyu uzatmak istemiyorum ama sürekli silen vatandaş kimse insan biraz mert olur açıklama yapar, niye kaldırdığını mesaj olarak atabilir. Paylaştığım şeyleri beğenmeyebilirsin lakin düşmanca tavrına bakınca satanist olman dışında Bi anlam veremiyor. Satanistmisin hemşerim neden sürekli siliyorsun paylaşımlarımı.!
hocam çok şükür hepimiz müslümanız elhamdülillah ancak bu forumun amacı dışında paylaşım yaptıysanız bu normal olarak kaldırılır sonuçta bu forumun amacı yardımlaşma bilgilendirme ve teknoloji forumu

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam bu paylaşımınızdan dolayı uyarı puanı alacaksınız, ayrıca arkadaş size sebebini defalarca açıklamış ancak siz anlayamamışsınız sanırım.

Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Ben huylanıyordum zaten. Bunlar bide xiaomici ya, kedi yerine huawei yada iphone kesip ayin yapıyorlardır.

Oyla:

Berkeyalcnky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
29
Burası Facebook veya başka bir sosyal medya platformu değil ki Xiaomi cihazlarda sıkıntı yaşayan kafasında soru soran arkadaşların gelip faydalanabileceği bir forum bence sizin yazınız biraz saçma olmuş tabiki bizde müslümanız özel günlerde paylaşılır ama genel olarak burası cihaz yardımlaşma platformu

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Ortama uygun bir paylaşım olmamış kanaatimce. Bu tür paylaşımlarla insanların inancını sorgulayamazssınız. İnanç kişinin vicdani dünyasına aittir. Kişinin hangi dini veya felsefi inanca sahip olduğu ile ilgili başlık açmak sadece içinde bulunulan ortamı olumsuz etkiler.

Kaldı ki yukarıda da arkadaşlar forumun genel varoluş amacına değinmişler.

Ayrıca sitenin ilgili başlığında yer alan kural ;
  • 2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik, Sportif ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.
ile paylaşımlarınızın değerlendirildiğini düşünüyorum.

saygılar sunarım.

Oyla:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Eğlenceli bir konu olacak gibi duruyor şuraya park edeyim. Bu arada yıllardır gelen en ilginç ( orijinal ) istek olabilir İslami bölüm.

Hem abi dur Allah aşkına Satanistliğe nereden gittin geldin iyi güldüm :D

Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Eğlenceli bir konu olacak gibi duruyor şuraya park edeyim. Bu arada yıllardır gelen en ilginç ( orijinal ) istek olabilir İslami bölüm.

Hem abi dur Allah aşkına Satanistliğe nereden gittin geldin iyi güldüm :D
Daha dur. Bu başlangıç ama sabahı görmez bu konu. :P
Bak konuya Herkül ün kardeşi müdahale etti. :D
Dayanamayıp yazıyorum. Benimde başım girtmesin araya.
Sayın adminlerim benimde bir eski iphone s var hani kesecekseniz çorbada tuzumuz olsun efenim. Skorpi yi hayal etsenize hızar motoruyla iphone kesiyor. :)

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Forumumuz her ne kadar teknoloji forumu olsa da burada yeri geldi birlikte güldük yeri geldi birlikte ağladık, herkes birbirine yardımcı olabilmek için kenetlendi abi/abla/kardeş oldu ama bu kardeşlikte hiç kimsenin DİNİ yana SİYASİ kimliği sorgulanmadı, sorgulanmasına da izin verilmeyecektir. Ayrıca forum kurallarımızda da açık ve net şekilde yazdığı üzere

• 2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik, Sportif ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.
Bu bağlamda konu yeni cevaplar için kapatılmıştır.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt