Yardım Isınma sorunu

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
Evet bende de aynı bu şekil her şey tıpa tıp aynı sizde de benim bahsettiğim kadar bı ısı oluşması var mı acaba ben genshin impact oynuyorum 10 dakikada fırın oluyor sanırım bı parçasında sorun var bilemiyorum.
Yok hocam pubg vs oynuyor çocuklar rahatsız edecek ısınma yok ayrıca ısıya bağlı arka kapak problemleri vs de yok
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

asfadam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Bende de ısınma yok tr romu kullanıyorum sadece bir ara şarjda oynarken ve kılıf varken ısınıp donuyordu artık son güncellemeden sonra öyle yapınca bile donmuyor.

RX8990GG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
Yok hocam pubg vs oynuyor çocuklar rahatsız edecek ısınma yok ayrıca ısıya bağlı arka kapak problemleri vs de yok
Hmm tamam hocam sağolun ben en iyisi bı garantiye göndericem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de ısınma yok tr romu kullanıyorum sadece bir ara şarjda oynarken ve kılıf varken ısınıp donuyordu artık son güncellemeden sonra öyle yapınca bile donmuyor.
Bende hem ısınıp hem dönüyor neyse bakicaz bı şekilde saol yorum için

Mucahit97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Benim telefonumun arka kapağı çiziklerle ve renk atmalarıyla dolu, ısınma problemi de yaşamıyorum ama bu çizik ve renk atması olayını çözemedim

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
Benim telefonumun arka kapağı çiziklerle ve renk atmalarıyla dolu, ısınma problemi de yaşamıyorum ama bu çizik ve renk atması olayını çözemedim
Biz aldık alalı kılıfın içinde hep çocukların elinde öyle temizlik felanda görmüyor garibim ama maşallah kozmetiği de zerre hata yok

bedirhan yılmaz 🇹🇷

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bedirhan
Cihazım
redmi 9T (lime)
Konular
1
Poco X3 PRO yu alalı neredeyse 2 yıl olucak ve gayet güzel şarjı 12-13 saat felan gidiyordu ama bu aralar şarjımın hızlı bir şekilde bittiğini gördüm ve telefon kapalıyken bile ısınıyor çözemedim lütfen yardımcı olun.
Telefonu hızlandırmak için birkaç işlem yaptınızmı? Çünkü bu olay genelde thermal yani ısı saglayıcıdan kaynaklıdır gücü bataryaya ve cpuya verir ve boylece cihaz çok ısınır. Eğer virüs olduğunu düşünüyorsanız telefonunuza kaspersky veya farklı bir antivirus yükleyip derin tarama yapınız. Virüs olduğunu düşünmüyorsanız cihazı sıfırlamakta fayda var.

Evet, dediğim gibi muhtemelen ısınmadan kaynaklı bazı yorumları okudum 45-50 dereceye normal diyorlar ama bence cihazın içindeki ölçek yanlış çünkü telefon elimi yakıyor ölçer 48 derece gösteriyor en fazla bı tuhaflık var anlayamadım dediğim gibi bı garantiye göndericem cihazdan soğudum resmen iyice bozdular mahvettiler artık telefonlari artık değiştiremeyiz de fiyatlar çok arttı mecbur çaresine bakacağız kolay gelsin sana da umarım sende bı çaresini bulursun eğer ben halledersem bir şekilde buradan dönüş sağlicam sizde ona göre birşeyler yaparsiniz iyi akşamlar
48 derece abartılacak bir konum dediğim gibi lütfen sıfırlayın yada derin tarama yapın.

RX8990GG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
Telefonu hızlandırmak için birkaç işlem yaptınızmı? Çünkü bu olay genelde thermal yani ısı saglayıcıdan kaynaklıdır gücü bataryaya ve cpuya verir ve boylece cihaz çok ısınır. Eğer virüs olduğunu düşünüyorsanız telefonunuza kaspersky veya farklı bir antivirus yükleyip derin tarama yapınız. Virüs olduğunu düşünmüyorsanız cihazı sıfırlamakta fayda var.

48 derece abartılacak bir konum dediğim gibi lütfen sıfırlayın yada derin tarama yapın.
Evet dediğiniz gibi sanırım sıfırlamak en mantıklısı olacak.sifirlamayi yaparsam virüs gibi bir olay varsa oda ortadan kalkar değilmi ?

Üst Alt