Yardım Isınıp yeniden başlatma

ibaz46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bayram
Konular
3
Merhaba arkadaşlar miu4 kullanıyorum ve bugün birkaç defa telefonum ısınıp kendini yeniden başlattı. Üstelik her baslatmada şarjı yüzde 15 20 oranında azalttı. Bu konuda yardım yada tavsiyesi olan varmı acaba. Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Önce wipe data yapıp sonra romu kurunca 5 tane tema geliyor.
Önce romu kurup sonra wipe data yapınca sadece varsayılan tema geliyor.
Fark edince denediğim cihazlar : Gmd, s3, galaxy note. Hepsi böyle. Gördüğüm kadarıyla temalarda değişiklik oluyor.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rom yüklenirken tema bilgi ve ayarları data partisyonuna yazılıyorsa dediğiniz gibi sonradan Wipe yapınca gider.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Hocam o kadar sıkılmıştım ki hiç bir yedek almadan wipe all yaptım ama resimler, videolar, arama kaydı, mesajlar vs. mi cloud'dan geldi. Rehber gibi şeyler google hesabından ve oynadığım bir kaç oyunun verileri de google play oyunlardan geri geldi ve hiç bir veriyi kaybetmemiş oldum. :) Artık ayda bir telefonu sıfırlarım herhalde :D

Kullanım istatistikleri için son dönemde çok kötü olduğu için hiç kayıt tutmadım ama ekran süresi 2 saatin altına düşmüştü. Batarya kullanımında android sistemi ve google uygulamaları neredeyse bataryanın yarısını tüketiyordu. Dün ise 5 saatten fazla ekran süresi aldım. Pil kullanımında abuk davranan hiç bir uygulama yok. Ekran parlaklığı otomatikte ve ilk defa bu kadar verimli otomatik ekran parlaklığı kullanıyorum. Hem karanlıkta gözü hiç yormuyor hem de güneş ışığı altında çok net görebiliyorum. Aynı zamanda batarya tüketimine de çok büyük artısı oldu. Yeniden başlatma sorunu artık hiç yok diyebilirim. Şimdi baktım ve açık kalma süresi 88 saat olmuş. Galiba yeniden başlatmayacak :)
Bende sıfırladım telefonu, yalnız mi cloud yedeğini yükle dediğimde bir süre sonra sistem başlatıcı durduruldu hatası alıyorum, ve yedeği yükleyemiyorum, sizde durum nasıl

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bende sıfırladım telefonu, yalnız mi cloud yedeğini yükle dediğimde bir süre sonra sistem başlatıcı durduruldu hatası alıyorum, ve yedeği yükleyemiyorum, sizde durum nasıl

Bende hiç sıkıntı olmadan yüklendi hocam... Aslında ben yedeği yükle'ye tıklamadan kendisi yükledi.

Oyla:

Ulutan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulutan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
CAD-CAM Prog.
Konular
9
Android versiyon değiştiğinde (kit-kat, lollipop, marşmellow gibi) temiz kurulum yapmak en iyisi, çünkü eski sistemden kalan dosya kalıntıları sistemde normal dışı durumlar yaşatabiliyor.

Hatta ben uyum sorunu ve stabilize sorun yaşamamak için uygulamaları bile yedekten kullanmam (gerekli veriler haricinde) teker teker marketten indirip kırarım.

Yedeklerimi lollipop, marşmellow diye adlandırırım, temiz iş :)

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Bende hiç sıkıntı olmadan yüklendi hocam... Aslında ben yedeği yükle'ye tıklamadan kendisi yükledi.
Anladım, sizde senkronizasyonlardan, yükleme olmuş sadece onlarda bendede sorun olmadan yüklendi
Yedeği geri yükle dediğimde(uygulamalar, sistem ayarları, alarmlar, ekran düzenleri v.s.) hata verdi, aslında hatada demiyelim, ben panik yaptım, ana ekran durduruldu uyarısı verdi, normal çünkü eski ekran düzenini getirdiğinden ekranı restar yapıyor sanırım, fakat ana ekran düzenleri haricinde tamamen eski haline döndü telefon, yani uğraştırmadı beni.
Batarya harika gidiyor şu anda, henüz restart falanda olmadı, özetle herşey yolunda gibi, teşekkürler

Oyla:
Üst Alt