Yardım işi bilmeyene tavsiye en güvenilir güncelleme yöntemi?

wiizi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
mi6
Konular
8
forumu gezdikçe mi8 ve rom atmanın riskli olacağını düşüncem arttı. bir sürü brick olmuş cihaz var. güncelleme dosyasını telefona indirip kurarken telefon 15 dakika tepkisiz kaldı. Mi6 da başıma gelmeyen duruma düşmemek için En güvenilir güncelleme yöntemi nedir? 9.6.4 global romdayım ve cihazım aldığımda unlocked di.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
forumu gezdikçe mi8 ve rom atmanın riskli olacağını düşüncem arttı. bir sürü brick olmuş cihaz var. güncelleme dosyasını telefona indirip kurarken telefon 15 dakika tepkisiz kaldı. Mi6 da başıma gelmeyen duruma düşmemek için En güvenilir güncelleme yöntemi nedir? 9.6.4 global romdayım ve cihazım aldığımda unlocked di.
OTA güncellemelerini alabiliyorsanız OTA ile güncelleme yapın. En güvenilir yöntem budur.

Oyla:

wiizi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
mi6
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi farkettim telefon yeniden başlat deyince kapanıp açılmıyor çok uzun süre power düğmesine basmak gerkiyor

Oyla:

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4
Şimdi farkettim telefon yeniden başlat deyince kapanıp açılmıyor çok uzun süre power düğmesine basmak gerkiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Otadan güncelleme yaptım restart yaptığımda tel acilmiyordu senin gibi, fabrika ayarlarına döndüm düzeldi,

Oyla:

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Eğer henüz daha yapmadıysanız bir mi hesabı açıp telefonunuzu mi hesabınıza bağlayın ve dev opt usb debug ayarını açıkta tutun her an her ihtimale karşı

Oyla:

YSFŞHN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ8
Konular
6
bende migrostan mi 8 aldım 9.5.14. glabal oearufa kararlı rom yüklü, forumda yaptığım araştırmalarda rus romlarının güncelleme almadığı ve miui 10 uda almayacağı gibi bilgi kirliliği var, bunun doğru olmadığını düşünüyorum, ayrıca mi flash ile bl kilidi açık olan mi 8 e mi global rom atmak ne kadar gerekli bu konularda neler düşünüyorsunuz?

Oyla:
Üst Alt