Yardım İshtar cihaz açılmıyor nv data corrupted

Mythril

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Huawei y7 2019
Konular
1
cihazın şarjı çok az kalmıştı odaya gidip geldim ve baktığımda şarj %1 olunca bir moda giriyor ya o moda girşmişti bende cihazı şarja taktım ve o moddan çıkış a bastım ve geldiğimde cihaz recovery menüsüne gelmişti ve boot olmuyor artık ve altta nv data is corrupted yazıyor. cihaza kendim modem dosyası attım iu video aracılığı ile ama sorunum çözülmedi maalesef. yardımcı olurmusnuz?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Mythril

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Huawei y7 2019
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modem dosyasını zaten telefonda yüklü olan sürümdeki fastboot image den çekmiştim acaba telefonkendi kendine güncelleme yaptığı içinmi yüklediğim modem dosyası uyumsuz oluyor?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hayır bu cihazda sorun modem dosyası değil. Direnç işlemi hatalı. İşlemi yapan yere götürün düzeltsinler.
o ekranda wipe data yaparsanız telefonunuz boşuna sıfırlanmış olur yine açılmaz. Modem yüklerseniz de modem yüklemiş olursunuz yine açılmaz. Sorun donanımsal.

Mythril

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Huawei y7 2019
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır bu cihazda sorun modem dosyası değil. Direnç işlemi hatalı. İşlemi yapan yere götürün düzeltsinler.
o ekranda wipe data yaparsanız telefonunuz boşuna sıfırlanmış olur yine açılmaz. Modem yüklerseniz de modem yüklemiş olursunuz yine açılmaz. Sorun donanımsal.
hocam ama bu zamana kadar hiçbir problem yoktu hatta fastboottan rom bile attım. Neden böyle bir problem bianda çıktı ki?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam ama bu zamana kadar hiçbir problem yoktu hatta fastboottan rom bile attım. Neden böyle bir problem bianda çıktı ki?
Bu cihaza direnç değiştirmeden imei atmaya kalkış işlemleri yap yine bu ekranda kalır. Mesela cihazdan bu işlem için takılmış olan direnci sök ya da orjinale çevir yine bu ekranda kalır. Umarım mesajı almışsınızdır.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
11
cihazın şarjı çok az kalmıştı odaya gidip geldim ve baktığımda şarj %1 olunca bir moda giriyor ya o moda girşmişti bende cihazı şarja taktım ve o moddan çıkış a bastım ve geldiğimde cihaz recovery menüsüne gelmişti ve boot olmuyor artık ve altta nv data is corrupted yazıyor. cihaza kendim modem dosyası attım iu video aracılığı ile ama sorunum çözülmedi maalesef. yardımcı olurmusnuz?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Geçmiş olsun. Bu hatayı HyperOS 2 yüklemesi sonrası mı aldınız?

Üst Alt