- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- RN8
- Konular
- 126
yeni işe başladım sayılır ve benle birlikte diğerleri de yeni başladı istisnalar haricinde. birisi var mesala arada hiçbir şey olmamasına rağmen günaydın dediklerimi duymazdan geliyodu(hadi dedim belki duymamıştır) sonra bu deprem olayında benimde ailem zor durumdaydı ve iş yerinde çoğu insan sordu durumu ama bunlar sormaya bile tenezzül etmedi. başka birileriyle gereksiz samimiyet söhbet kurarken bana böyle hiçbir şey yokken davraanması soru işaretlerimi arttırdı. sonra bugün basit bir kalem istedim 2 sn bir şeyi imzalayacaktım ama değişik bir tavırla ama ben yazıyorum deyip vermedi. hani şimdi kafamdan kuruyosam desem bu kadar şeyin tesadüf olması bana saçma geliyo haa bide işi düşünce iletişime geçiyo bu seferde ben yüz vermedim.
bir başka birisi kalabalıkta konuşup konuşup kısmen başkalarıyla eğleniyo şaka yaparak ama dışarıda tek görsen ağzını bıçak açmıyo. birisi benden bir istek bulunuyo sonra buna şaka yparak cevap verince gereksiz alınganlık yapıp beni başka birimiş gibi yorumluyo
) daha çok yazardım ama değmez. yeni de başladığım için bana değişik geliyor bu tipler.
bu arada hepsi kötü değil elbet, iyi gibi görünen insanlarda var
bir başka birisi kalabalıkta konuşup konuşup kısmen başkalarıyla eğleniyo şaka yaparak ama dışarıda tek görsen ağzını bıçak açmıyo. birisi benden bir istek bulunuyo sonra buna şaka yparak cevap verince gereksiz alınganlık yapıp beni başka birimiş gibi yorumluyo
bu arada hepsi kötü değil elbet, iyi gibi görünen insanlarda var