Sohbet Iphone yedekleme

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
İçime kurt düştü öyle dedin.Iphone 5 ten bu yana ios kullanıyorum hepde yanımda powerbank taşıdım bundada taşırız napalım kaderimiz böyleymiş.S22+ modeli 4500 mh :)
Ya da bi' çılgınlık yapıp iPhone 11 alabilirsiniz 🤣 veyahut siz S22 alın ben 11, bizzat ekran görüntüsü atalım bakalım kimin şarjı daha iyi gidiyor. Başka sizi ikna edemeyeceğim iPhone 11 in şarjının daha iyi gittiğine 🙃

miuici11

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
&
Cihazım
redmi note10pro
Konular
15
Yeni telefon alırken şuanda kullanmış olduğum ıphon 7 plus cihazımı vermek istiyorum ama bu yedekleme işini nasıl yaparız.Malum icloud para vererek alan almamızı istiyor başka bir yolu yokmudur.Telefon içindeki numaralar ve sitelerer vs girişte kullanılan iki adımlı doğrulama kodlarına sahip olan Google authentor uygulaması önemli nasıl yedeklerim bunları.
hocam sadece mesajınızda bahsettiğiniz verileri almak istiyorsanız basit
telefon numaralarını almak için
icloud.com a hesabınızla giriş yapın kişilere girin tüm kişileri seçip dışa aktar seçeneğine tıklayın.
bilgisayarınıza .vcard uzantılı dosya inecek.sonra andoridde kullanacağını google hesabını açın bilgisayardan.
kişileri açın ve içe aktar seçeneğinden indirdiğiniz dosyayı seçin telefonunuzdan da aynı gmail hesabıyla oturum açınca bütün kişiler gelmiş olur.
2.yöntem
vcard dosyasını telefona atın dosya yöneticisini açın o dosyaya 1 kere basın kişiler yüklenecek gibi bir uyarı alırsanız evet diyin ve işlemin bitmesini bekleyin bu kadar.
siteler için
chrome kullanıyorsanız androidde kullanacağınız gmail hesabını chrome da açın senkronizasyonu da etkinleştirin.android telefonunuzda da aynı hesabı açacağınız için bütün chrome verileri oraya ada aktarılacaktır.
google authentor kullanmadığım için o konu hakkında bilgi veremiyorum.
tüm bunların dışında diğer verileri aktarmak istiyorsanız (resim video uygulamalar vs.) o işlem biraz uğratırıcı.ben çok araştırdım ancak tam anlamıyla işlevini yerine getiren bir uygulama görmedim belki bir yöntem veya program bilen arkadaşlar vardır onlar yardımcı olabilir.

Üst Alt