Yardım Iphone XR IMEI

Burakbab

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Iphone XR
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
?
Telefon Modeli
Iphone XR
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar ispanyadan temmuz 20 de iphone xr aldım 16 eylül 2019 da ülkeye giriş yaptım ime kayıt için verilen süre 4 aydı fakat kayıt yapmayı unuttum pasaporta ve şubatta günü geçti fakat hala aktif bir şekilde kullanabiliyorum. Telefonumu imei kayıt nasıl yapabilirim malum virüs nedeniyle yurt dışına çıkamıyoruz kıbrısa gidip gelmeyi düşünüyordum onu da yapamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Kıbrıs’a gidip karakoldan kağıt almam yeterli olur mu kayıt için?
Kibrisa gidebiliyorsaniz giriş çıkış yapmaniz yeterli. Pasaporta da gerek yok. Kimlikle giriş cikis yapıp hudut geçiş belgesi ile kayit ettire bilirsiniz. Fakat virus salgini sebebiyle ne Türkiye'den kibrisa nede Kıbrıs'tan Türkiye'ye giriş çıkış yok diye biliyorum.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Kibrisa gidebiliyorsaniz giriş çıkış yapmaniz yeterli. Pasaporta da gerek yok. Kimlikle giriş cikis yapıp hudut geçiş belgesi ile kayit ettire bilirsiniz. Fakat virus salgini sebebiyle ne Türkiye'den kibrisa nede Kıbrıs'tan Türkiye'ye giriş çıkış yok diye biliyorum.

Konuyu görmüşken bende bir şey sorayım hocam. Kıbrıs'tan alınan cihazı Türkiye'ye getirirken vergi ödeniyor mu ?

Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Konuyu görmüşken bende bir şey sorayım hocam. Kıbrıs'tan alınan cihazı Türkiye'ye getirirken vergi ödeniyor mu ?
Her yolcunun sınırlı ürün getirme hakkı var onları aşmadığın sürece vergi ödemezsin.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Her yolcunun sınırlı ürün getirme hakkı var onları aşmadığın sürece vergi ödemezsin.

Kıbrıs'ta kardeşim askerlik yapıyor hocam bir adet alıp gelmiş olsa vergi uygulanmayacak öyle mi ?

Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Kıbrıs'ta kardeşim askerlik yapıyor hocam bir adet alıp gelmiş olsa vergi uygulanmayacak öyle mi ?
Evet getirebilir. Hatta yurtdışında cihaza ödediği vergiyi havalimanında geri alabilir.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Evet getirebilir. Hatta yurtdışında cihaza ödediği vergiyi havalimanında geri alabilir.
Peki kıbrıstan cihaz alsak öylece kullanabilecek miyiz yoksa kaydettirmek mi gerek yine?dün poco f2 pro ya baktım kıbrısta 4000 küsür burda 7999 tl :D

Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci